Bobbi Brown käynnistää oman linjansa silmälasien

Kun on kyse siitä, mikä näyttää hyvältä kasvoillasi, ei ole paljon ihmisiä, jotka tietävät, millaista työtä pidät, kuten meikki guru extraordinaire Bobbi Brown. Joten ei ole yllätys, että Brown on yhteistyössä Safilo Groupin kanssa ja käynnistänyt tyylikkäiden silmälasien sarjan. Lasien, lukijoiden ja aurinkolasien kokoelma on suunniteltu erilaisiin muotoihin ja väreihin tavoitteena kasvattaa naisen luonnollista kauneutta.

“Koska olen kauneuden asiantuntija, olen aina ollut tietoinen siitä, miten lasit voivat muuttaa kasvot ja haluta ottaa mysteerin pois siitä, miten valita oikeat lasit”, Brown sanoi. Kolmivaiheisessa järjestelmässä voit valita, mikä 16 eri silmälaseja ja 14 aurinkolasit sopivat parhaiten kasvoillesi. Valitse neljästä tyylistä: Moderni, klassinen, trendi tai urheilu. Valitse sitten kasvosi muoto. Valitse lopuksi neljä erilaista väripalettia, joista jokaisella on eri tarkoitus. Nude ja punastuvat sävyt toimivat aivan kuten punastua (kuka tiesi!). Neutraalit sävyt luovat paljaat ilmeet, kun taas sävyt värit tasapainottavat ihon sävyä. Kontrastivärit (kuten siniset ja mustat) vahvistavat ja korottavat kasvot ja huulet. Hei, se on kuin meikki!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map