Blake Livelyin 2-vuotiailla on hauskoja pukuideoita vauvojen Inesille

Jokainen prinsessa tarvitsee puhuvan eläinten sidekickin ja Blake Livelyin 2-vuotiaan tyttären James, rooli kuuluu hänen sisarensa Ines. 

Puhuessaan Ihmiset noin perheen Halloween puvut tänä vuonna, Gossip Girl alumiini pudonnut hilpeästi ehdotuksista, jotka hänen vanhin tyttärensä on viimeisimmälle ilon niukkuudelle, jonka hän tervehti viime syyskuussa aviomiehensä Ryan Reynoldsin kanssa.

“Tyttäreni ehdotti, että nuorin olisi Mike Wazowski, joten ajattelin:” Suuri, me kaikki tulemme olemaan eri merkkejä Monsterit Oy.,’ ” Kaikki mitä näen oletko näyttelijä selitti, ennen kuin hän paljasti, että taapuilla oli toinen vaihtoehto itselleen.

Hän jatkoi: “Mutta sitten hän ehdotti, että vauva on Mike ja että hän saa olla Cinderella” tai “[James] saa olla Moana ja vauva saa Hei Hein.”

Silloinkin, kun kyseessä ovat kuuluisat Disney-sisaret Elsa ja Anna jäädytetty, Lively kertoo, että hänen nuorin vielä saa pisteen lyhyen päähän.

“Hän saa olla Anna, joten luulisi, että vauva saa Elsa”, kahden äiti iloitsi hilpeästi. “Ei, vauva saa olla gekko Sotkeutunut.”

Hän totesi, että “pohjimmiltaan vauva saa olla hölmöinen eläinten sidekick, kun tytär saa olla prinsessa.”

Prinsessat vai ei, olemme varmoja, että molemmat Livelyn tyttäristä näyttävät ihastuttavalta tämän Halloweenilta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map