Blake Lively’s Baby Girl asettaa kurssin 2017: n Trendest Nimi

Muista, että ihastuttava hetki viime viikolla, kun Blake Lively ja Ryan Reynolds toivat heidän ihastuttavat tyttärensä heidän kanssaan, Kuollut allas näyttelijä sai tähtensä Hollywood Walk of Fame? Tai parempi kysymys voisi olla: Onko sydämemme toipunut kaikesta herkäydestä? Se oli perheen ensimmäinen julkinen retki ja se käytännössä rikkoi Internetiä.

No nyt linnuilla on jännittäviä uutisia jakamaan. Lively ja Reynolds ovat tunnettuja siitä, että heidän lapsensa pitäminen on hyvin yksityistä, joten emme edes odottaneet, että pari selvisi heidän tyttärensä nimen ollenkaan. Mutta täällä se on, mukaan Us Weekly: Ines. Lovely, oikea?

VIDEO: Blake Lively ja Ryan Reynoldsin tyttäret tekevät ensimmäisenä julkisen ulkonäönsä

 

“Haluan kiittää vaimollani, Blake, joka istuu siellä, joka on minulle kaiken”, Reynolds sanoi viime viikon seremoniassa. “Sinä olet paras asia, joka minulle on koskaan tapahtunut, teet kaiken paremmin, teet kaiken elämässäni paremmin, olet antanut minulle kaksi uskomatonta lasta, jonka olen ikinä halunnut.” Voiko hän saada makeampi?

Ylpeä on kauhistuttava sana kuvaamaan, miten tunsin tänään. @vancityreynolds Vaikutuksen pysyvyys on kiistaton … Aina on ollut, mutta nyt meillä on hieno näyttely. ��

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

RELATED: Ryan Reynoldsin Sweet Message Blake Lively antaa sinulle ryppyjä

Toivomme, että koko perheelle on jotain syytä esiintyä punaisella matolla jälleen uudella vuodella. He ovat liian ihastuneita sanoista!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 12

map