Blake Lively pelkästään käytti kahta samettia Blazers ja Zero paidat

Mitä se tarkoittaa muotikuvaketta? Meille ikoniset asut ovat niin uskomattoman ylimääräisiä, ettemme edes tiedä mikä osa käsitellä ensin.

Blake Lively, sinun tähti Gossip Girl– ja Matkustushousujen sisaruus-täynnä nuoria, astui ulos N.Y.C. perjantaiaamuna (80-asteen lämpötilassa, mieleen), mutta ei kaksi sametti blazerit – viininpunainen yläkerros ja pohja. Outo, eikö? No, kumma on tuskin loppunut. Vilkas, jonka elokuva Yksinkertainen suosi avautuu ensi kuussa, sopii hänen teal blazers pari sametin bell-bottoms ja sen sijaan, että saat Velvet määrä neljä kanssa täydentävä paita, 30-vuotias äiti kaksi valitsi, ei mitään paitaa.

Blake Lively
Fleek / MEGA

Ei rintaliivejä? Ei paitaa? Kaksi blazeria? Ei ongelmaa.

Uudelleensuuntaus jälleen kerran, Lively hioi ulkonäöltään hämmentyneillä alaston T-hihnalla varustetuilla Christian Louboutin -pumppuilla,.

Voi, eikä Blake-arvostusteksti olisi täydellinen ilman huudontaa hänen satuherukkasten hiuksille … Miehien jumalat aina loistavat valonsa sinuun (ja ehkä meille joskus).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 10

map