Blake Lively kaatoi SNL: n ja se oli yhtä suurta kuin sinä kuvitit

Arvaa kuka?! Se tuli a erittäin miellyttävä yllätys katsojille Lauantai-ilta elää viime yönä, kun Blake Lively ja hänen miehensä Ryan Reynolds ilmestyivät kameraan. Melissa McCarthyn avauspuheenvuorossa hän tarttui yleisön jäseneen ja antoi hänelle kiertueen backstagesta. Ja kenen pitäisi joutua, mutta Lively ja Reynolds, jotka näyttivät olevan “vain hiljaa” takana. “Mitä teet täällä?” kysyi teeskentelevää McCarthyta. Reynolds vastasi: “Kutsuit meidät.”

TK
NBC

VIDEO: Blake Lively ja Ryan Reynoldsin “Cutest Couple Moments”

 

McCarthy ja hänen yleisöjäsenensä vieras juoksivat pois tehdä tequila laukaus ja tavata llama. Vaikka Lively ja Reynoldin ulkonäkö näytti täysin satunnaiselta, se oli tähtiporttinen yö McCarthylle, joka liittyi Lauantai-ilta elää 5 Timers-klubi. Koska McCarthy on nyt isännöinyt näyttelyä viisi kertaa, hän liittyi Alec Baldwinin (joka esiintyi Trumpin ja tervehtii McCarthy ja vieras) ja Steve Martinin riveissä. Martin teki erikoisen ulkoasun lopussa esitellä McCarthy 5 Timers takki (joka oli tyyliin kuin viihtyisä köysi).

Muut 5 Timers ovat mukana Tom Hanks, Bill Murray, Christopher Walken, Justin Timberlake, John Goodman ja Drew Barrymore.

Liittyvät: Katso Melissa McCarthy Dance Studio 8H: n ja Get Pumpedin kautta

Näyttelyn aikana McCarthy toisti nuoren ikivanhan roolinsa Sean Spiceriä ja sai leikkiä joukolla uusia rooleja, kuten hahmo leivonta-teemalla, ja kotitalo pakkomielle omalla “eläimellään”. Mietin, että Blake ja hänen miehensä jatkoivat katsomasta taustasta. Toivottavasti heillä oli ainakin tuolit!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map