Blake Lively jakaa ihastuttavan vauvan valokuva itsestään ja hänen teini-ikäisensä sisaresta

Ja luulit, että Blake Lively oli tänään upea. No, hän on, mutta hän oli myös yksi hyvännäköinen vauva. Lively hiljattain paljasti kuvan itsestään ihastuttavana äidinmaana suuren sisaren Robyn Livelyin korkeudessa Teen Witch kuuluisuus.

Näyttää siltä, ​​että kuva (alla) on ehkä otettu 1989-elokuvan sarjasta, koska siinä on Robyn (joka soitti otsikkokuvana) ja Dan Gauthier, joka pelasi hänen rakkauden kiinnostuksensa elokuvasta (ja sitä kutsuttiin #BradRheRedHotLover Lively-naiset). Blake antoi kuvasta hilpeä kuvateksti: “Olen yksiselitteinen siitä, miksi yksi meistä on shirtless.”

#TeenWitch (@robynlively) #BradTheRedHotLover, ja minä … Olen vain selvää miksi yksi meistä on paitaa.

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

RELATED: Blake Lively voi suunnitella täydellisen mekon kesän häät

Livelyin iso sisar Robyn sai myös hauskanpidon hauskaa erilaisella hiusmielisellä kuvalla Teen Witch -sarjasta. “Oi, että olen löytänyt joitain TESTAUKSIA! Kyllä, se on totta, kuvien takana valokuvia rakastetusta #TeenWitchista!” näyttelijä kirjoitti otsikossa:

Voi minun suustani olen kompastellut joitakin ERITYISIÄ! Kyllä se on totta, kulissien takana valokuvia rakastetusta #TeenWitchista! Täällä #BradTheRedHotLover ja hämmästyttävä #Randa minun #MostPopularGirl numero haha! #TOPTHAT #TBT ��

Robyn Livelyin (@robynlively) lähettämä valokuva

Kaksi Instagramming-sisarta ovat selvästi melko lähellä, kun Lively nimitti vanhempaa sisartaan nuoren tyttärensä, Jamesin, äitinsä kanssa miehensä Ryan Reynoldsin kanssa.

KUVAT: Blake Lively on parhaimmillaan koskaan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map