Beyoncé vain hylkäsi Coachella-aiheisen Pop Up Shopin

Beyoncén Coachella-suorituskyky on jo historiallinen. Hän ei ole ainoa värikkään naisen koskaan musiikkifestivaalin otsikko, mutta hänen kahden tunnin suorituskykyään on herättänyt yksi parhaimmista Coachellaista koskaan nähnyt – ja erittäin hyvästä syystä. 

Hänen esiintymisensä aikana, johon kuuluivat Jay Z: n, Desitny’s Childin ja hänen sisarensa Solange Knowlesin soittimet, hän juhlisti mustaa ylpeyttä koko joukossansa, kunnioittaen historiallisesti mustia korkeakouluja ja yliopistoja askelmoottorilla sekä marssivan bändin käyttöä kuten mustan kansallislaulun laulaminen, “Lift Every Voice and Sing.” Mutta se ei ole ainoa asia, joka teki hänen suorituskyvyn eepos. 

Hän korotti myös anteeksi myös muotiin nähden, viittä Balmainia katsomassa koko joukonsa. Jos rakastat ulkonäköäsi (ja miten et voi?), Voit nyt omistaa jotain vastaavaa uuden ponnahdusliikkeen ansiosta, joka käynnistettiin perjantaina.

RELATED: Behy All Beyoncen Coachella-asujen takana

Rajoitettu painos sisältää 15 eri kappaletta, mukaan lukien bandanat, hupparit, T-paidat ja tuulitakit. Jos haluat hakea Beyoncé-yliopistoon, olette onnea – suurin osa kappaleista on kollegiaattisia teemoja ja niissä on kreikan kirjoitus ja panther maskotti. Siellä on myös T-paita, jossa Beyoncé on Nefertiti. 

Osta koko kokoelma osoitteessa popup.beyonce.com ja kiire! Se on käytettävissä vain 32 päivää.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 68

map