Beyonce näyttää pois hänen post-Baby-käyränsä Sexy Bodycon-mekossa

Queen Bey täällä tappaa. Laulaja ja uusi äiti kaksoisiksi, Rumi ja Sir Carter, viittasivat Instagramiin esittelemään hänen jälkeisen vauvakäyntinsä erittäin seksikkäällä pukeutumalla, ja hän näyttää ilmiömäiseltä tavalliseen tapaan. 

Instagram-videossa, jonka hän jakaa, Beyoncé antaa faneille yksityiskohtaisen katsauksen Housen CB: n tappiollisesta vartalon mekosta ($ 179; houseofcb.com). Sexy off-the-shoulder numero on tehty kokonaan tulle ja kiitos ruching, se osuu kaikkiin oikeisiin paikkoihin. 

Koskaan ei jätä mitään yksityiskohtia, kun on kyse ulkonäön ulkoasusta, Beyoncé otti lisävarusteensa seuraavalle tasolle. Hän maksoi mekon renkailla jokaisella sormella, kullankieliset korvakorut, samettisen vihreä takki ja sopivat nilkkakorenkaiden korkokengät. Vaikka hänen lisävarusteensa ovat äärimmäisen houkuttelevia, hänen kauneudensa on myös uskomaton.

Beyoncé piti keskittyä hiuksiinsa, muotoilemalla sitä laajoilla aalloilla – parempaan tekemään hiuslippuja Prinsakin “Ei tarvitse olla.” Hän lopetti ulkonäkönsä korostamalla silmänsä kultaisella kimaltelevalla luomivärillä.

Beyoncen (@beyonce) jakama viesti

RELATED: Beyoncé ja JAY-Z Go Hard kuntosalilla, Kelly Rowlandin mukaan

Emme voi saada tarpeeksi Beyoncé’n jälkeistä vauva-tyyliä.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map