Beyoncé käytti 165 dollaria pukeutua Rihannan 3. vuotuiseen timanttipalloon

Rihanna on voinut olla illan herra, mutta Beyoncé ja JAY-Z otti kuninkaan ja kuningattaren nimen “Wild Thoughts” -laulajan kolmannen vuotuisen timanttipallon kun he kääntyivät päänsä ensimmäisen punaisen matonsa ulkonäkönsä jälkeen kutsuvien kaksosten, Rumin ja Sir Carter.

Torstai-iltana Beyä käsiteltiin kaupungin yössä, ja hän lyö Broadwayn hittiä Hyvä Evan Hansen, ja sitten päättänyt mennä täyteen glam RiRi: n vuotuinen tähti-studded extravaganza, joka hyödyttää Clara Lionel Foundation.

Beyoncé and JAY-Z
Kevin Mazur / WireImage

Hänen elantonsa # Loistava maine House of CB: n (165 dollaria, houseofcb.com), yllättävän edullisen, smaragdinvihreän päällysteen pukeutuneena, rohkealla reisilihalla, “Limonadi” -historiallinen, joka synnytti kesäkuussa – näytti positiivisesti säteilevän . Hän pysähtyi yön teemaan, tiputtamalla itselleen timantteja tyylikkäillä pudotuskorvilla ja kimaltelevilla hihansuilla molemmilla ranteilla.

VIDEO: Beyoncé tervehtii kaksoset!

36-vuotias esitteli hänen hehkuvaa ihonsa minimaalisella meikillä, käpristyi hänen hunaja-hued lukot pommi-aaltoja ja viimeisteli hänen ensemble kanssa alustan musta korot.

TK
Robert Kamau / GC Kuvat

Samaan aikaan räppäri, joka oli huomannut käsiinsä rakkaudellaan yön aikana, ei olisi voinut olla onnellisempi, kun hän esitteli valokuvia hohtavan mustan puku-.

RELATED: Uusi Beyoncé-musiikkivideo voi pudota joka toinen nyt

Vanhemmuus on hyvä etsiä tätä Hollywood-paria!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map