Beyoncé käsitteli hänen vaatekaapinsa toimintahäiriöään Coachella Like a Total Pro: ssä

ICYMI, Beyoncé ilmeisesti rikkoi Internetin historiaa tekevällä Coachella headlining -toiminnallaan lauantaina. Mitä olet ehkä jättänyt, oli kuitenkin lauluntekijä toipumassa vaatekaapista ja vältti toista, yhden voimakkaan tanssinumeronsa aikana. Koska, ei yllättävää, hän hoiti sitä kuin koko profiili. 

Balmainin mittatilaustyönä on viisi, virheetön etsii hänen suorituskykyään, mutta yksi camo-runkopuku ei voinut kestää Beyn silmänräpäyksiä ja ravistelua. Destiny’s Child -elokuvien jäseninä Kelly Rowland ja Michelle Williams laulivat laulun osumalla “Lose My Breath”, 36-vuotiaalla oli huomattavaa vaivaa, tanssivat yhdellä kädellä vaatteen hihnalla estääkseen nipin liukumisen. 

Tilanne näytti olevan hallinnassa, kunnes “Lemonade” -laulajan sisko, Solange, haastoi hänet tanssimaan “Get Me Bodied”. Setin aikana Beyoncé jatkoi hinaamaan hihnaansa, ja kun hän teki niin, hänen polvenne saappaat putosivat nilkkaan. 

Näyttely jatkui ilman vetoa – tämä on Beyoncé, josta puhumme täällä. Mutta se ei pysäyttänyt Beyhiveä tulemasta puolustukseen Twitterissä. “Nämä kaksoset antoivat Beyoncelle enemmän BANGIN-ruumista kuin hänellä oli jo! Homegirl oli melkein vaatekaapin vika! Suunnittelijat: Y’all on mahtuu, Bey tarvitsee enemmän kuppi tilaa “, yksi käyttäjä kirjoitti. 

Toinen lauloi “Drunk in Love” -hittihuijaa välttäen tuntematonta: “Beyonce tanssii saappaitaan alas ja estää vaatekaapin toimintahäiriön. HOT DAMN.”

Me myöskin olemme kumartumassa Queen Beyyn. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 50

map