Lähes kymmenen vuotta siitä, kun me kaikki haluamme “laittaa sen päälle”, Beyoncé on edelleen “Single Ladies” -tanssinsa siirtynyt alas. Mutta tällä kertaa hänellä oli hänen mini-me Blue Ivy hänen rinnallaan liittymällä lauluntekijään rytmätöntä tanssiryhmää luovan johtajan Todd Tourson häät.

Pukeutunut tyylikkään mustan shirtdressin kanssa, joka on koristeltu valkoisilla silkkihansseilla ja vinoneliösilmukkaisilla, “Lemonade” -kuvakuppi, joka jätti vihkisormuksensa kotona elokuun keittiön aikana, anna rohkeille lisävarusteilleen puhua uusissa kuvissa, jotka on lähetetty hänen Instagram-tiliinsä sunnuntaina.

Bey täydentää retro-inspiroituaan yhtyeensä suurilla sormillisilla vanteilla, seksikkäillä napit, nilkan rannekkeella ja pièce de résistance: pari lausuntoa kilpikonnien aurinkolasit.

Beyoncen (@beyonce) jakama viesti

Mutta hänen parhaan lisävarusteensa oli oltava hänen tyttärensä, joka vilkastutti rauhan merkkejä kolmen äidin kanssa makealla mustavalkoisella napsautuksella.

TK
Beyonce.com

Sininen sai myös tanssin iltajuhlien aikana. 36-vuotias otti Instagramiin lähettämän kuvan hänen twirling taapero, urheilu teal pukeutua vastaan ​​upea taustalla vaaleanpunainen-hued auringonlaskun.

TK
Beyonce / Instagram

Saamme nähdä tanssivan duon toiminnassa Boomerang-videon aikana, jossa nähdään “Crazy In Love” lauluntekijä ja pieni Sininen, joka hoitaa virheettömästi “Single Ladies” -renkaan liikkua ylhäällä hieman hip-swivelillä.

Todd laittoi sormuksen. #toddlovestang

Andrew Makadsi (@amakadsi) jakama viesti

Näyttää siltä, ​​että Blue on liikuttunut aivan kuin hänen äitinsä!