Best Gun Control Protest -kirjoitukset innoittamaan maaliskuussa elämääsi merkkeihin

Lauantaina 24. maaliskuuta oppilaat, vanhemmat ja aseidenhallinnan kannattajat ryhtyvät kaduille lakien ja lakien tukemiseksi koulun ampumisen estämiseksi. Traumanteisen ammunnan jälkeenjääneet, jotka tappoivat 17 opiskelijaa ja tiedekunnan jäsentä Stoneman Douglas High Schoolissa, Parklandissa, Fla. 14. helmikuuta järjestivät maaliskuun maaliskuussa meidän elämämme. Vaikka päätapahtuma on tapahtumassa Washington D.C.: ssä, satelliittimassat ovat lähteneet ympäri maata.

Tämä ei ole ensimmäinen protesti, joka on puhjennut aseiden hallinnan tukemiseksi koulun ampumisen jälkeen: 14. maaliskuuta oppilaat järjestivät kansallisen koulunkäynnin, jossa he jättivät luokkahuoneensa valtakunnalliseen mielenosoitukseen asevoimien.

VIDEO: Tuhannet opiskelijat lähtivät koulusta tänään maakohtaisissa vastalauseissa

Opiskelijat toivat enemmän kuin vihaa ja satuttavat tapahtumaa: He protestoivat myös merkkejä. Heidän julisteet ja luomat iskulauseet tekevät erittäin tehokkaista kuvista ulosmenoa, ja he toimivat myös täydellisin inspiraationa tulevasta March for Our Lives -merkkeistämme. Jatka selailemalla suosikki-merkkejä ja saat runsaasti maaliskuussa elämäämme julisteideoihin.

nämä lapset eivät saa koskaan tehdä tätä. mutta ne ovat. ja se on niin inspiroiva ����✨ #nationalwalkoutday

Jamie Stelterin (@jamiestelter) jakama viesti

New Yorkin Harvest Collegiate -opiskelijoilla on ollut #ENOUGH. #NationalWalkoutDay #EnoughIsEnough ��: @ tko.creative

Naisten maaliskuun (@womensmarch) yhteinen viesti

Tänään tutkijat osallistuivat @ everytownin vaellukseen ja hiljaisuuden hetkiin osoittamaan tukensa niille, jotka ovat paikkakunnalla ja kaikki aseistartunnan väkivaltaiset. Jos haluat osallistua ja kuulla äänesi, ota meihin yhteyttä maaliskuun 24. päivänä maaliskuun esikatseluun. #neveragain #hncwolfpack #insidesuccess #Enough #StudentsDemandAction #NationalSchoolWalkout

HNC: n (@sa_harlemnorthcentral) yhteinen viesti

// Kouluttajana en ole koskaan ollut ylpeä opiskelijoistani. He järjestivät menestyksekkään ulosajon ja kuulivat heidän äänensä. Minulla ei ole koskaan ollut enemmän toivoa tälle maalle kuin minä tänään. TÄMÄ on demokratian ilme. #NationalWalkoutDay #walkout #guncontrol #guns #schoolshooting #walkouts #walkoutday #school #publicschool #cmsd #Cleveland #Ohio

Michael Thornburgin (@thornburgcreative) jakama viesti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 13

map