Ben Stiller ja Christine Taylorin 15-vuotiaan tyttären näyttää kaikki kasvaneet Premiere kanssa isä

Ben Stiller saapui New Yorkin elokuvajuhlien ensi-iltaan tulevasta elokuvastaan Meyerowitzin tarinat (uusi ja valittu) sunnuntaina hänen suurin faninsa, hänen 15-vuotias tyttärensä Ella Olivia.

Hieno teini virnisti isänsä puolelle hermostuneessa smaragdinvihreässä mini-mekossa, jossa hän pariutui beige-sandaaleilla ja sopivalla kytkimellä. Stiller oli ylpeänä papa mustana pukuisena ja harmaana raidansidonnaisena, ilmeisesti innoissaan jakaa hetki hänen ainoan tyttärensä kanssa.

ben Stiller Daugher Ella Olivia
Paul Zimmerman / Getty

Emme voi päästä yli kuinka aikuinen Ella näyttää! Hän ei tietenkään ole muukalainen punaisen maton hinnasta – hän käsittelee valonheittäjää kuin ammattilainen.

Ella on vanhin Stillerin kahdesta lapsesta, jolla on entinen vaimo Christine Taylor – entinen pari myös jakaa 12-vuotiaan poikansa Quinlin Dempsey.

VIDEO: Raha: 5 Tähteä Et tiennyt olit SNL: llä

Quin on myös osoittanut olevansa luonnollinen kameran edessä – tarkasta hänen Blue Steel!

Meyerowitzin tarinat Stillerin kolmas yhteistyö Oscar-ehdolla olevan kirjailijan ja ohjaajan Noah Baumbachin kanssa – saalis elokuvan teattereihin 13. lokakuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 69

map