Aika's Up

Vaikka Time’s Up -liike herätti miehiä ja naisia ​​Hollywoodissa rohkeilla sartorial- ja sosiaalilausekkeilla Golden Globes -ravintolassa, Beverly Hiltonin ruokailut eivät olleet ainoat, jotka ratsastivat ilta-auktoriteetin aallon.

Kuuluisa rakkaudessa näyttelijä Bella Thorne, joka näytteli Disney Channel-sarjan “Shake It Up” -tapahtumassa Zendayan rinnalla, oli yksi niistä rohkaisijoista, jotka jakavat hänen tarinansa eilen.

“Olin seksuaalisesti väärin ja fyysisesti kasvanut siitä päivästä, kun voin muistaa, kun olin 14-vuotias … kun minulla oli vihdoin rohkeutta lukita ovet yöllä ja istua sen takia”, 20-vuotias aloitti Instagramissa kuvateksti. “Kaikki pimeä yö. Odotetaan, että joku voi hyödyntää elämäni uudelleen. Yhä uudestaan ​​odotin sen lopettamista ja lopulta. Mutta jotkut meistä eivät ole niin onnekkaita päästäkseen eloon. Ole hyvä tänään asettua jokaiselle sielulle Mistreated. #timesup.”

Olin seksuaalisesti väärin ja fyysisesti kasvanut siitä päivästä, kun voin muistaa, kunnes olin 14 … kun minulla oli vihdoin rohkeutta lukita oven yöllä ja istua sen vieressä. Kaikki pimeä yö. Odotetaan, että joku voi hyödyntää elämäni uudelleen. Yhä uudestaan ​​odotin sen lopettamista ja lopulta. Mutta jotkut meistä eivät ole niin onnekkaita päästäkseen eloon. Ole hyvä tänään asettua jokaiselle sielulle Mistreated. #timesup

BELLA: n (@bellathorne) jakama viesti

RELATED: enemmän kuin pukeutumiskoodi: Kuinka aika muuttui globeiksi

Thorne puhui myös Twitterissä kirjoittaen: “En tiennyt, mikä oli oikein tai väärin kasvaa … En tiennyt, että henkilö, joka hiipui makuuhuoneeseeni yöksi, oli huono henkilö. #timesup.”

Innoittamme sinun rohkeudesta, Bella. Et ole yksin.