Bella Hadid ja The Weeknd ovat hanging out, niin ilmeisesti sinun pitäisi palata Ex

Aloitamme tuntea trendin.

Aivan Selena Gomezin ja Justin Bieberin jälleenyhdistämisen perässä (näitkö THAT kissing picture?), Gomezin ex The Weeknd ja hänen ex Bella Hadid tekevät romantiikkaa huhuista omasta.

Weeknd ja Hadid ovat roikkuvat sen jälkeen, kun hän erosi Gomezista lokakuussa E! Uutiset, ja vaikka asiat eivät näytä olevan vielä virallisia, liekki on yhä edelleen voimakasta.

“Bella ja Abel ovat olleet yhteydessä siihen, kun Abel ja Selena jakaantuivat, mutta he eivät palaa yhteen”, lähde sanoi. “Abel käveli Bellaan, jossa hän kysyi, että hän lepäsi ja kurohti, ja hän päätti nähdä hänet ja katsoa, ​​mistä asiat menevät. Hän tietää, että jos he eivät enää päiväkään, he voivat olla ainakin hyviä ystäviä.”

Bella Hadid The Weeknd
Kevin Mazur / WireImage

Viikonloppu kerrottiin, että Hadidin N.Y.C. asunto tiistai-ilta, joten kokoontuminen ei kuulosta kokonaan ulos kuvasta.

“Hän on ilmaissut hänelle, että hän rakastaa häntä edelleen, ja heillä on aina todellinen yhteys”, toinen lähde sanoi. “Hän myös pyysi anteeksi rankaisemalla häntä aiemmin.”

Mutta vain siksi, että anteeksipyyntöjä ja jumittumisia tapahtuu, ei tarkoita sitä, että näemme suutelemalla kuvia milloin pian.

RELATED: Viikonloppuna löytyy selkeää post-split-selena Gomezia uuden pentun kanssa

“Hän rakastaa häntä vielä, mutta hän varjostaa häntä. Hän ei koskaan koskaan päässyt häntä yli”, lähde sanoi. “Hän ei halua olla yksin hänen kanssaan nyt, vain olla hänen ystävänsä. Hänen aikataulunsa ei anna hänen pysyä keskittyneenä hänelle – hän tietää tämän kokemuksesta aiemmin. Hän tietää myös, että hän puhuu muutamille tytöille vielä. Hän lukee uutisia ja vaikuttaa siihen. “

Justin ja Selena, ja Bella ja The Weeknd mahdollisesti yhdistymässä? 2017 on virallisesti liikaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map