Bella Hadid ja The Weeknd olivat täplikkäät suudellen Cannesissa, ja meillä on kuitit

Entiset liekit Bella Hadid ja The Weeknd tekivät otsikoita huhtikuussa, kun useat katselijat väittivät näkevän heitä suudellen Coachella-puolueen jälkeen.

Hadid, 21, sulki nopeasti huhuja, kommentoi E!: N Instagram-viestiä uutisista, “se ei ollut minä.”

The Weeknd ja Bella Hadid olivat täynnä “suudellen koko yön” #Coachella puolueen jälkeen, ja on turvallista sanoa, ettemme tunteneet sen tulevan. Linkki bioon lisäämällä autiomaa jälleenyhdistymistään (��: Kevin Mazur / WireImage)

E! Uutiset (@enews) on

Bella Hadid Instagram Embed
eNews / Instagram

Fanit totesivat, että kyseinen nainen oli todella Bella-lookalike Chantel Jeffries, joka (kuten The Weekndin ex, Selena Gomez) oli romanttisesti sidoksissa Justin Bieber.

Tällä kertaa on kuitenkin vähän epäilystä siitä, että kyseessä on virheellinen identiteetti. Bella ja hänen 28-vuotias ex (né Abel Tesfaye) nähtiin lukituksen huulet Cannesin jälkeen torstai-iltana ja kuvat eivät valehtele.

TK
Splash News

Liian epäselvä makusi? Katso tämä video:

B * tch Abella on palannut suosittuun kysyntään OMG sooooo söpö @bellahadid @ theweeknd #thweeknd #abeltesfaye #xotwod #bellahadid #cannes #filmfestival #magnum #bellahadidnews #Abeltesfaye #Abelxo #abellaisbackparty #abella

Abel Tesfayen ja La Mar C Taylorin (@abelxlamarxo) yhteinen viesti

Etkö vielä ole vakuuttunut? Että Bella oli yllään tänä iltana:

Magnum VIP Party Arrivals - The 71st Annual Cannes Film Festival
Mike Marsland / Getty Images

Me kutsumme sitä: tällä kertaa se oli sinä, Bella.

Bella ja “Starboy” -laulaja, jotka on päivätty 18.8. Ja 2016 välisenä aikana ja lopulta lopetetaan se marraskuussa. Pian niiden jakautumisen jälkeen The Weeknd aloitti Selena Gomezin kanssa, jonka hän kesti 10 kuukautta ennen kuin heidän suhteensa päättyi syksyllä 2017.

Abel piti huulensa tiivistettynä molempien hajotusten välityksellä, mutta viime kädessä vuotanut teetä maaliskuussa julkaisemalla kuuden kappaleen albuminsa, Hyvä Melankolia.

RELATED: Weekndin uusi albumi varmasti kuulostaa siltä kuin se on Selena Gomezista ja Bella Hadid

2016 Victoria's Secret Fashion Show in Paris - Show
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Wasted Times -nimisessä kappaleessa Weeknd muistelee “hevosurheilua” (jos sinä menetit, sekä Bella että hänen sisarensa Gigi olivat nuoria nuoria hevosia). “Menetetyt ajat, jotka vietin jonkun toisen kanssa. Hän ei ole edes puolet teistä, “hän laulaa. Karkea.

Joka tapauksessa, olemme valmiita “Abella” uudelleenkäynnistykseen – ja mikä romanttisempi asetus kuin Etelä-Ranskassa?

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 92

map