Behind The Spectacular

Radio City Christmas Spectacular on symbolinen talvi New York Cityssä. Ja jokainen, joka on nähnyt sen, kertoo sinulle, että Rockette-elokuvansa korkeat potkut ovat lomakeskuksissa omiaan.

Mutta mihin tulee ne täysin synkronoituneet askeleet, jotka ovat kääntäneet tarkkuustanssin Yhdysvaltojen perinteeksi vuodesta 1933? Alissa LaVergne, joka esiintyy rocketteina kahdeksanneksi vuodeksi tällä kaudella, antoi meille kauha kaikista häikäisevistä setteistä, intensiivisistä harjoituksista ja takana olevista hijinksistä, jotka tekevät upeasta tällaisesta spektaakkelista. 

BTS Rockettes - 1
Hyväksytty MSG

Kutsuimme meidät New Yorkista, jossa hän viettää suurimman osan vuotta eri näytöistä Rockettin kanssa (hän ​​toimii myös paikallisissa teatteriesityksissä), LaVerge otti meidät verhon takaa. Selaa alas koko haastattelusta ja lipuista joulupukkiin, joka alkaa tänä perjantaina 10. marraskuuta, käydä Rockettesin virallisella verkkosivustolla.

Mikä sai sinut kuuntelemaan Rockettesia?
Aloitin tanssin 3-vuotiaana. Kasvoin kivaa tanssimaan, ja studio, johon menin, oli erittäin täsmällinen tanssistudio. Koska pikkukaupungista Teksasissa, en ole koskaan voinut tehdä sitä New Yorkissa lomien aikana nähdäksesi Joulun upean. Suuri perinne perheessämme oli herätä kiitospäivään aamulla ja katsella Macy’s Thanksgiving Day Parade [TV: ssä]. Äitini herättäisi minut ja sisareni, ja meillä olisi kahvia ja kuumaa kaakaota ja katsomme, että Rockettes toimivat. Katsoin niitä ja ajattelin: “Tämä on hienointa.” He tanssivat elämään ja he ovat niin onnellisia, ja he ovat kauniita ja vahvoja. Yksi vuosi katselemme sitä, ja äitini katselee minua ja menee: “Alyssa, näen teidät tekemään sen.” Mielestäni siitä lähtien, se antoi minulle vähän motivaatiota olla kuin “Joo, vanhempani uskovat minuun. Minä pystyn tähän.’

Miten käänsitte tuon fantasian todellisuuteen?
Kävin college musiikkiteatterista ja tanssista. Kuuntelin yhden vuoden, vielä vuonna 2008, ja tein sen läpi auditointeja. En soittanut sinä vuonna, mutta menin takaisin ensi vuonna, sitoutunut ja päättänyt saada tämän työn ja soittaa puhelun. Olen ollut Rockette siitä lähtien. Menen jo 8 vuotta. Olin itse asiassa osa Rockette Summer Intensive -ohjelmaa vuodessa. Se antoi minulle paljon tietoa siitä, mikä päivä Rocketten elämässä on ja mitä he käyvät harjoittelun aikana. Se auttoi minua valmistautumaan auditointeihin. Se vain antoi minulle enemmän ajaa tehdä sitä, koska olen rakastanut prosessia, ja rakastin työtä yhtä kova kuin heillä.

VIDEO: Neil Patrick Harris Seksikäs joulu

Tuleeko perheesi nyt katsomaan sinua tekemään?
He tulevat käymään missä tahansa näyttelyssä, ainakin kaksi kertaa vuodessa. Äitini on nähnyt todennäköisesti 200 kertaa, sanon, koska kun he tulevat tänne käymään, he eivät vain näe sitä kerran, heidän täytyy nähdä se vähintään kaksi tai kolme kertaa. Ja mikä on todella hienoa, että minulla oli veljeni ja siskoni ja veljen ja veljenpoikanen tulivat New Yorkiin ensimmäistä kertaa viime jouluna nähdäkseen näyttelyn. Jotta voin saada minun veljentytär ja veljenpoikanen nähdä minut lavalla ja kokea ikivanhoja joulun Spectacular Radio City Music Hall oli niin erityinen hetki minulle.

Kuinka usein puvut muuttuvat? Päivitetään ne vuosittain? 
Siellä on aina hieman jotain erilaista, joka muuttuu näyttelyjemme kanssa, myös omien pukujemme sisällä. Meillä on kaksi suurta pukua ja numeroa, jotka ovat olleet näyttelyssä, koska se on suunniteltu vuonna 1933. Todennäköisesti suurin ikoninen numero näyttelyssä on “Paratiisi puusotilaista” – yksi suosikkiluvuistani ja pukuja, koska ilmeisesti jokainen Rockette, joka on Rockette on tehnyt tämän numeron. On todella hienoa olla osa tällaisen perinteen ja voimakkaiden naisten perintöä. Meillä on nämä viileät housut, jotka tulevat vyötäisyydellemme, ja ne on yhdistetty vaahto / puuvilla / kangas tyyppinen tilanne, joka kirjaimellisesti seisoo omasta. Se on vähän kamppailua siitä, että ne pääsevät joskus niihin, mutta se antaa illuusion, että jalat ovat puiset, ja ne ovat suoraviivaisia. Meillä on kaksi ja puoli metriä korkea, ja 36 naista, jotka seisovat lavalla, olkapää olkapäälle, mikä tekee niistä uskomattomia muodostelmia ja linjoja. Se tuo esiin Rockettin erilaisen persoonallisuuden, mutta se on myös täsmällisen tanssin mukainen.

BTS Rockettes - 4
Hyväksytty MSG

Kuinka Rockettes valmistautuu Spectaculariin?
Ensinnäkin, harjoittelemme kuusi tuntia päivässä, kuusi päivää viikossa, noin kuusi viikkoa ennen näyttelyn käynnistymistä. Ja ne päivät viettävät vain oppimisen ja täydentämisen ja potkimisen ja varmistaen, että aika päästää teatteriin, kaikki, mitä meillä on, on lisätä pukuja laittamalla se suurelle näyttämölle Radio Cityssä. Se on hyvin voimakasta ja haastavaa, mutta myös todella hauskaa, koska se on kaikkea mitä me rakastamme tekemään. Siellä on paljon potkimista ja paljon tanssia.

RELATED: 10 julkkis ilmaisee suosikki lomamatkailunsa

Onko joku koskaan potkaistunut kasvoihin harjoittelun aikana??
Ei, että henkilökohtaisesti tiedän – kasvot. Mutta se on elävä teatteri ja kun opimme, siellä on kaksi valaa 40: sta naisesta, joten harjoituksissa 80 huoneessa olevaa naista, jotka oppivat kappaleitaan ja koreografiaansa. Joskus se saa vähän liikaa sinne, mutta ei, me kaikki olemme hyvin tietoisia toisistaan ​​ja avaruudestamme. 

Mitä kaaos näyttää takana, juuri ennen kuin verho tulee ylös?
Se on todella paljon energiaa takana, mutta niin paljon naurua. Rocketteista on tullut tällainen perhe, jokainen joulu kuluttaa niin paljon aikaa toistensa kanssa ja samassa aikataulussa. Se on kuin hermostunut jännitys. On aina jitters ennen kuin verho tulee ylös. Backstage, me kaikki puhumme, venyttämällä, lämmittämällä ja hermojemme ulos. Pelaamme vähän mitä haluamme kutsua “ranger-peleiksi” backstage ennen verhot tulevat. Saamme paikoillamme, ja kuulemme orkesterin alkavan, niin se on kuin okei! Se on go-time. Rocketteille ja yhtyeelle sekä miehistön jäsenille meillä on vain niin hyvää aikaa backstagea.

BTS Rockettes - 3
Hyväksytty MSG

Pelkäätte, että potkaisitte ulos portaasta?
Kaikkien näyttelijöiden hermoja, jotka luulen tulevan, haluavat näytämme olevan mahdollisimman täydellisiä. Joten ilmeisesti se on aina hermostunut. Mutta työskentelemme niin kovasti. Siksi meillä on harjoituksia kuusi viikkoa ennen, joten saamme koreografiamme niin kaivertaa kehomme, että olemme niin mukavia, kun pääsemme lavalle. Se on kuin herääminen ja kahvin saaminen. Se on hyvin luonnollista.

Kaikki mielenkiintoiset Rockette esi-show rituaalit?
Luulen, että kaikilla on omat henkilökohtaiset rituaalit, joita he tekevät ennen näytöksiä. Henkilökohtaisesti haluan lämmittää minun pukeutumishuolleni, kuuntelemalla kuulokkeitani ja kuunnella maan musiikkia. Se on suosikkini musiikkilaji – se vain tuo minut takaisin kotiin. Jos saan todella innostua tai hermostua, se on minun rituaali. Se pitää minut rauhallisena, mutta hypii minut samaan aikaan.

RELATED: 16 lahjapaketin ideoita jokaiselle lomasi lahjalistalle

Mitä teet fyysisen ja henkisen terveyden säilyttämiseksi näytekauden aikana?
Lämpeneminen ja jäähdytys ennen näyttelyä ja sen jälkeen on erittäin tärkeä, koska meillä on jopa neljä näyttelyä päivässä, joskus jopa 16 näyttelyä viikossa, yhden päivän pois. Joten se on hyvin uupumaton ja fyysisesti verotettava kehoa, mutta henkilökunnallamme on hämmästyttävä urheilukoulutusosasto, joka on paikalla paikan päällä, koko päivän, jokapäiväisen, auttaa vammoja tai auttaa saamaan väsyneitä elimiämme valmiiksi jokaiseen näyttelyyn. Henkisesti sanoisin puhuvan perheen ja ystävien kanssa ja pitämällä silmällä mitä me teemme. Saatamme tuoda perinteitä ja niin paljon iloa niin monille perheille kauden aikana. Vaikka olet uupunut ja katsot yleisölle, se tosiasia, että se voisi olla jonkun ensimmäistä kertaa katsomassa näyttelyä, auttaa minkään henkisen väsymyksen kanssa, jota minulla on.

BTS Rockettes - 2
Hyväksytty MSG

Mikä on muuttunut eniten kahdeksan vuoden aikana Rocketteksi? 
Jokainen muuttuu joka vuosi. Tänä vuonna jännittävä on erityisesti tekniikka. Joulunäkymä on erilainen kuin koskaan ennen. Meillä oli tapana saada teknologia Radio Cityn kattojen kaaria, mutta se saavutti vain neljä istumapaikkaa. Tänä vuonna meillä on täysin immersiva digitaalinen kartoitus, joka menee viimeiseen. Joten, istuiko ensimmäisellä rivillä vai mezzaninan viimeisellä rivillä, sinusta tuntuu siltä kuin olet osa näyttelyä. On niin hullua, että missä istuisit, kaikki ympärilläsi on vain joulua – siellä on lumihiutaleita, siellä on joulupukkia, junia ja poroja. Se on niin hienoa!

Mitä neuvoja olette Rocketten toiveista?
Ota yhtä monta tanssikurssia, niin paljon koreografien, ohjaajien ja opettajien oppitunteja, ja saat itsesi valmiiksi kuulusteluihin. Ota tämä päättäväisyys ja aja itsellesi, että voit tehdä sen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 33

map