Barbra Streisand virallisesti yhtyy Instagramiin! Mikä on hänen ensimmäinen viesti?

Sosiaalisen median maailma vain tervehti Barbra Streisandia isolla olilla “Hei, upea!” – tähti on virallisesti liittynyt Instagramiin. Hänen ensimmäinen virkaansa Streisand jakoi edellä kuvatun kuvan itsekkäisestä lemmikkikoirastaan ​​ja kuvasi sen: “Hei Instagram … ei ole Samantha kallisarvoinen?”

On selvää, että vastustamaton Coton de Tulear, joka myös menee Sammien kautta, saa paljon rakkautta legendaarisesta laulajasta, joka kääntyi 72 huhtikuussa. Pentu ilmestyi jopa Streisandin vuoden 2009 albumin takakannelle, Rakkaus on vastaus. “Hän voi saada kaikki tunnustukset”, Streisand sanoi hänen rakas koiransa Tyylissä tallennuksen aikana. “Hän voi varastaa minkä tahansa kohtaukseni!”

Samalla kun toivomme, että saamme enemmän Sammiea “tulevina grammoina, me vain haluamme nähdä Streisandin #OOTD: n (päivän asun) laukausta. Jos Instagram-debyytti-asutuksensa on merkkinä (katso vain blazerin, hänen rapean korkean kauluspaidan ja ylisuuren jousen, joka on sidottu kaulaansa), meillä on paljon odottaa tulevissa tehtävissä.

Saako tarpeeksi Barbra Streisandia? Katso, kuinka hänen ulkonäköään on kehittynyt vuodesta 1959!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 19 = 24

map