Balmain teki keskellä koulun-Era huulipuna kaulakoru Cool Again

L'Oreal/Balmain - Lead
Kohteliaisuus

Marianne Mychaskiw

09.11.2017 klo 13.15

Muista, että huulikiiltoinen charmi, jota käytit kaulasi ympärillä kahdeksannella luokalla? Vannon, meistä tuntui kuin viileimmät lapset koulussa joka kerta, kun päästimme korkkiin ylpeilemättä rullaamaan tämän selkeän kiillon historiallisen luokan keskelle, paljon opettajansa tyrmistykselle. Kädet ylös, jos lähetit ulos salissa uudelleenkäyttäjänä sen sijaan, että otit muistiinpanoja 1812-sodasta!

Tämä lomakausi, Balmain ja L’Oreal tuovat mukanaan kauneuden tuote-koruja hybridejä, joita olet kerran rakastanut ja kerätty, mutta aina niin tyylikäs esteettinen. Olivier Rousteing työskenteli kauneuden brändin kanssa luomalla erilaisia ​​huulipunatäytteisiä kaulakoruja, joissa on marmoroitu ulko- ja kultapää. Ensi silmäyksellä et edes tiedä, että huulipuna oli putken sisällä, joka on saatavana kolmessa eri väreissä, jotka vastaavat Balmainin trio-heimoja: Rock, Couture ja Glamazone.

“Suoraan innoittamana Balmainin käsityöläisperinnöstä ja viimeisimmistä kokoelmistani, ryhmäni ja minä loimme tämän rajoitetun version lisävaraston keräilijän, erottaaksemme Balmainin allekirjoituskulta ja jalokiviä luomaan couture-kaltaisia ​​riipuksia”, Rousteing sanoo. “Rakastan, että jokainen piilottaa salaisen vallan: yhden-of-a-kind sävy huulipuna.”

Valittavissa on yhteensä kaksitoista huulipunan sävyä, ja ne ovat saatavilla Balmain-myymälöissä, ylellisillä jälleenmyyjillä ja verkossa joulukuussa alkaen. Hinnoittelustietoja ei ole vielä julkaistu, mutta kun otetaan huomioon Balmainin L’Oreal-huulipunan alkuperäiset putket hinnoiteltu noin 14 dollaria, pidämme sormemme ylittäneen sen pysyvän kyseisen ballparkin sisällä. Pidä lukemista saadaksesi hiipiväliä kolmella sävyllä jokaisesta värikokoelmasta.

VIDEO: 6 parasta Apteekki Kauneus löytää alle 15 dollaria

RELATED: Katso, kaikki värit Balmain’s L’Oreal huulipuna-kokoelma

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 89 =

map