Bachelorette’s Peter Kraus jakaa Dating Lessons Hän on oppinut Show

Kun Bachelorette eturintaja Peter Kraus meni kotiin ehdottamatta Rachel Lindsayta viime kaudella, rahdinantajat valtakunnallisesti – minä joukossani – murskattiin. Kun hän vietti kuukausia kilpaillen Rachelin sydämeen ja vakuutti minulle vähintäänkin, että hän oli hänelle yksiselitteisesti oikea valinta, Rachel lähetti hänet kotiin, koska hän ei halunnut ehdottaa finaalia.

Plus-puolella tämä tarkoitti, että Peter vapautettiin tulevaksi kandidaatiksi. Bachelor kansa iloitsi! Ennen kuin hän hylkäsi tarjouksen. Keskittynyt hänen henkilökohtaiseen koulutustoimintaan ja kumppanuuteen ystävällisen app Hive kanssa, Kraus on päättänyt olla ottamatta toinen puukko todellisessa TV-rakkaudessa.

Mutta kun hän ei palaa näyttelyyn, Bachelorette alum ei ole menettänyt sileitä liikkeitään. Kraus oppi jotain ihanaa treenaamaan neuvoja ja aloittaa nopean ja raivoisan suhteen, kun miljoonat katsojat katselivat kotona. 

VIDEO: Peter Kraus jakaa ajatuksensa uudesta kandidaatista Arie Luyendyk Jr..

“Olen oppinut ottamaan enemmän mahdollisuuksia. Älä pelkää työntää tilaa vähän. Jos tiedät, että pidät jotain tai haluat jotain, paina sitä “, hän kertoo Tyylissä.

Kraus korostaa myös, että on tärkeää pysyttäytyä persoonallisuuttasi riippumatta siitä, oletko dating todellisuudenäyttelyssä tai tungosta. “Ole vain oma itsesi. Älä yritä laittaa eteenpäin. Se tulee jossain vaiheessa, ettei se ole kuka olet “, hän lisää.

Vaikka Kraus sanoo, että hän ei ole tällä hetkellä dating, hän tietää tarkalleen miten hän aikoo suunnitella hänen ihanteellinen päivämäärä. “Pidän siitä melko yksinkertaisena, kuten hyvää illallista ja hyvää keskustelua. En halua mennä elokuville tai sellaiseen, koska mielestäni et puhu, et tee mitään. Joten ehkä minigolf tai keilailu “, hän sanoi.

RELATED: Mitä Bachelor Arie Luyendyk Jr. Todella Mieti 14-vuotiaasta ikäerostaan ​​Bekah M: n kanssa.

On vaikea kuvitella, että Krausilla olisi muutakin kuin helppoa aikaa dating-osastolla, mutta hän vaatii, että hänen ensimmäinen suudelma oli yhtä hankala kuin sinun. “Se oli päiväkodissa kiipeilijä ja hänen nimensä oli Kristen D., ja siellä oli, kuten, 18 vuotta, kunnes seuraava. Niin hyvä alku “, hän vitsailee.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map