Baby Luna syö makaronivalmisteja Italiassa

Roomassa!

Chrissy Teigen ja John Legendin ihastuttava tytär Luna jatkoivat tämän viikonloppuna kotimaahansa Italiassa (tosiasiassa Venetsiassa), kun he viettävät nähtävyyksiä ja nauttivat paikallisia ruokia.

Legenda jakaa Lunan napsautuksen herkullisen herkullisen (jos sotkuinen) näköinen pastaa ravintolassa, joka kuvaa sen taitavasti “Lil-penne”.

Olemme sinussa Luna.

Lil ‘penne

John Legendin (@johnlegend) yhteinen viesti

Äiti Teigen puhui äskettäin ihmisistä Lunun ruokailutottumuksista. “On vaikeaa joskus, koska haluat löytää tasapainon ja siellä on orgaanista tätä, orgaanista kaikkea”, hän sanoi. “Hän rakastaa ranskalaisia ​​perunoita, kuten hän on lapsi. En halua riistää häntä. En halua hänen olevan voinut syödä ranskalaisia ​​perunoita tai ei voi nauttia karkkia. Kaikki on tasapainossa. “

Hän on hiljattain löytänyt kastikkeiden ihmeellisen maailman (hello, Italia!) Ja kehittää entistä tarkempia standardeja, kun on kyse jazzing hänen ateriat.

“Hän vain oppii kastikkeista, joten nyt ranskalaisilla perunoilla hän katsoo ympärillään ja tietää, että siellä on ketchupia”, Teigen sanoo. “Olen kuin,” käytit ranskalaisia ​​perunoita tavalliseen tapaan! “Nyt hän tarvitsee mausteita.”

RELATED: Onko Chrissy Teigen hoivaa äitiään Instagram Stardomille?

Mutta emme ajaudu. Teigen on myös osallistunut “grammaan jakamaan kateutta kannustavia viestejä perheen italialaisesta pakopaikasta, johon kuuluu yksi Luna” Venäläisten ystävien tekeminen! “Ja erilaiset laukaukset hänen uskomattoman vihreästä pajama-esque jumpperi ja turbaani -yleistosta. Legendan puolestaan ​​lähetti makea kuva itsestään ja hänen vaimonsa päätyi retkiin ilman Luna-päivämäärää! 

Ystävien tekeminen Venetsiassa!

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

Treffi-ilta

John Legendin (@johnlegend) yhteinen viesti

Pasta, pyjama ja vanhempien aikojen välissä tämä on yksi loma, josta voimme todella saada takanaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map