Audrey Hepburnin Little Black Dressin suunnittelija Hubert de Givenchy kulkee 91: n kuluttua

Muotimaailma on surun kuvakkeen menetyksestä. Ranskalainen suunnittelija Hubert de Givenchy kuoli lauantaina 91-vuotiaana.

Muotoilijana syntynyt sisar Hubert James Marcel Taffin de Givenchy 1952 ja nousi kuuluisuuteen monien Audrey Hepburnin tunnetuimpien ulkoasujen taustalla sekä näytöllä että punaisella matolla. Givenchy pukeutui Hepburnin seitsemään elokuvistaan, mukaan lukien Aamiainen Tiffanylla ja Hassu ilme. Thän hihaton sarakepuku hänellä oli Tiffany oli yksi hänen tunnetuimmista suunnitelmistaan:

Aamiainen at Tiffany's
Paramount Pictures / Sunset Boulevard / Corbis Getty Imagesin kautta

Kaksi nauttivat myös vuosikymmenien ajan ystävyydestä, kunnes hän kuoli vuonna 1993. “Hän mullisti kansainvälisen muodin ajattelemattomalla tyylikkäällä ulkonäöllä, jonka hän loi Audrey Hepburnille, hänen suurelle ystävällensä ja museillensa yli 40 vuoden ajan”, Givenchyn talo kertoi lausunnossaan kuoleman jälkeen. “Hänen työnsä pysyy nykyään niin tärkeänä kuin se oli.”

Audrey Hepburn and Hubert de Givenchy - TOUT
Rose Hartman / Getty Images

Hänen suunnitelmansa myös ottivat silmän tyylikkokuvakkeet kuten First Lady Jackie Kennedy, prinsessa Grace of Monaco, herttuatar Windsor ja Jane Fonda. Givenchy kerran lähetti Kennedyn mustan mekon yön yli, kun hän pyysi sitä miestensä hautajaisiin, presidentti John F. Kennedy.

“Kaivokseni on yksi kauneimmista muotiin liittyvistä ammateista: toiset ovat tyytyväisiä ajatukseen”, hän sanoi uransa viime vuonna. “Olen onnellinen, koska tein työtä, josta uneksin lapsena.”

Hubert de Givenchy Died
Daniel SIMON / Gamma-Rapho Getty Imagesin kautta

Givenchy pysyi luovan muotoilun vetäjänä brändinsä eläkkeelle vuonna 1995. Sittemmin ikonimainen muotoilija kuten John Galliano, Alexander McQueen, Julien McDonald ja Riccardo Tisci ovat ottaneet roolin Givenchyn johdolla ja luoneet nykypäivän fanit kuten Kim Kardashian West, Beyoncé, Julia Roberts ja Selena Gomez.

Vuonna 2017, kun Tisci lähti tavaramerkistä, Clare Waightista tuli Givenchyn ensimmäinen naisartisti. Hänen graafisten, mustavalkoisten mainoskampanjoidensa ja coed-kiitotiensa näyttämöllä suunnittelija jatkaa Hubert de Givenchyn muotileivon säilyttämistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 13

map