Ashton Kutcher Reminisces hänen ensimmäinen näytöllä Kiss Mila Kunis

Kuten me kaikki tiedämme, Ashton Kutcher ja Mila Kunis -perustainen romantiikka alkoivat, kun molemmat soittivat näytöllä pari Jackie Burkhartia ja Michael Kelsoa Se 70-luvun Show.

Nyt lähes kaksi vuosikymmentä näyttelyn esittelyn jälkeen ja kaksi lasta myöhemmin Kutcher vakuuttui meistä, että onnellisesti naimisissa olevat rakastelijat olivat aina halukkaita olemaan yhdessä, kun hän heijastui hänen ensimmäiseen hankalaan suudelmaansa tähtiin ja miten heidän suhteensa soivat kuin rom com IRL: n haastattelussa Howard Sternin radiotoiminnassa.

“Se oli todella outoa, olin kuin,” Eikö tämä ole lainvastaista? Voinko minä – sallin? “” Näyttelijä tunnusti. “Se oli todella hankalaa, koska olen 19-vuotiaana, mielestäni olin hänen ensimmäinen suudelma, kuten näyttelyssä. Meillä on ensimmäinen suudelma, joka on muokattu tv-ohjelmassa!”

TK
Kettu

Vaikka Kutcherillä ei ollut tuntikausia hänen tähtihävittäjälle tuolloin ja ajatteli häntä “kuin pikkusiskoni”, hän kertoi isälle, että hän uskoo Musta joutsen tähti oli murskata häntä huolimatta hänen kieltämisestä. 

“Hän valehtelee! Hänellä on kuin päiväkirja tai vastaava, päiväkirja, kun hän oli lapsi, jossa hän kirjoitti:” Tämä kaveri on kuuma “. Hän ajatteli olevani söpö! ” hän huudahti.

VIDEO: Mila Kunin 2-vuotiaan tyttären mielestä hänen pikkuveljensä on oma vauva

Kun pari päätti kokeilla romanssejaan muutaman vuoden kuluttua, kahden hilpeäsi isä sanoi, että heidän alkuperäiset suhteensa peilivät duon hyvin samanlaisissa romanttisissa komedioissa kuvatut: Ilman ehtoja ja Hyvät ystävät.

“Me oikeutetusti elämme elokuvamme”, hän myönsi. “Se oli outoa ja nopeaa: hän ei ole valmis olemasta suhteessa, ja minä olen,” en ole valmis olemaan suhteessa. “”

Parin ensimmäinen suudelma pari, 39-vuotias paljasti, että näyttelijä käytti fiksu tatic lämmittämään asioita.

Hän muistutti: “Uskon, että tupakoin savukkeita tuolloin ja olin vielä tupakoitsija, hän oli lopettanut tupakoinnin ja hän oli kuin hän halusi, että halusin ampua ampua tupakansavun, jotta hän voisi hengittää sen sisään ja olin kuin , ‘Selvä.’ Ja aloin tehdä tätä, ja vähitellen yön yli se tuli lähemmäksi ja lähemmäksi. “

RELATED: Ashton Kutcher ja Mila Kunis vapautuvat Bachelor in Paradise Ei peruutettu

Ja loput, he sanovat, on historiaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map