Ashley Grahamilla on nyt oma Barbie

Kun Mattel lähestyi Ashley Grahamia siitä, että hän teki Barbie hänen muotoutuessaan, hänellä oli yksi yksinkertainen mutta tärkeä vaatimus: ei reidevälinettä.

“Hänellä oli oltava hänen reisissään kosketettava, ei ole, ei, ei, mutta minä kysyin selluliittia, mutta ilmeisesti muovia ja selluliittia ei kulje käsi kädessä”, kertoi plus-kokoinen malli ja kehon kuva-aktivisti Hollywood Reporter. “Oli tärkeää, että Barbie näytti minulle niin paljon kuin mahdollista. Reisien koskettaminen oli yksi tapa osoittaa nuorille tytöille, että reisi sopivat, vaikka yhteiskunta sanoo, että” reisierot “ovat kauniimpia.”

Nukke on osa Mattelin Shero-nukkeja, joihin kuuluvat rajat rikkovat naispuoliset sankarit, kuten ohjaaja Ava DuVernay, näyttelijä Zendaya, tanssija Misty Copeland ja voimistelija Gabby Douglas. Tammikuussa brändi edes meni askeleen pidemmälle, kun se laajensi tehtävänsä entistä kattavammaksi uusilla muunnelmilla nukkeja, jotka tulevat korkeisiin, pienikokoisiin ja kouruviin versioihin.

VIDEO: Ashley Graham sanoo Selluliitin ei pidä hallita elämääsi

 

“Meidän on toimittava yhdessä, jotta määriteltäisiin uudelleen kauneuden globaali kuva ja jatkettaisiin entistä osallistavampaan maailmaan”, Graham totesi julkilausumassaan. “Olen innoissani, että Barbie ei ole vain kehittänyt tuotteitaan, vaan on myös kunnioittanut rajat ylittäviä naisia. On kunnia tulla kuolemattomaksi muoviksi. “

Ashley Graham Barbie - Embed
Kohtele Barbie

“Ashley Graham on trappaaja joka inspiroi jokaista naista – ja tyttö – näkemään kauneuden itsessään”, Barbiein toimitusjohtaja Lisa McKnight totesi lausunnossaan.

Omasta nukkekokonaisuudestaan ​​mallin valinnassa hän näytti aiemmin itselleen: helmeä avajaisvahvakekon mekko, jossa on leikattu Sonia Rykiel-denim-takki ja mustat nahkavaatteet Pierre Hardy -jalosteet.

Tule Barbie mennään juhlimaan!!! �� Kiitos uudelle ja uskomattomalle @Mattel-perheelle tämän kunnian puolesta! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

Videon, jonka on lähettänyt A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

RELATED: Mattel julkistaa ikonisen nuken olevan saatavilla Curvy, Petite ja Tall koot

“Olisinko katsonut kehoni eri tavoin, jos olisin pelannut Barbiesin kanssa, joka näytti minusta, olisinko hyväksynyt minun reidet ja pyöreät käsivarret ja pyöreä vatsaani vähän enemmän?”, Hän sanoi haastattelussaan THR. “Mielestäni on aivan uskomatonta, että muotimaailmassa, kuten Barbie, ikoninen kuva pysyy ajan mukana ja seuraa kehon monimuotoisuutta niin suurella tavalla.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map