Ashley Graham Twainoitunut Zosia Mametin kanssa ajautuvilla V-Neck-asuilla Whitney Art -tapahtumassa

Ashley Graham - Whitney Party - Embed
Zach Hilty / BFA.com / BFA.com

Alexandra Whittaker

15. marraskuuta 2017 @ 18:30

Jos etsit nuori taiteilija N.Y.C. tiistaina he olivat luultavasti amerikkalaisen amerikkalaisen taiteen Whitneyn museon vuotuisessa artpartissa. Jokainen mallista Ashley Graham ja Natasha Poly, näyttelijöille Nina Dobrev ja Zosia Mamet lähtivät ulos tapahtumasta, ja he saivat samaa pukeutumiskoodia, koska näimme joitain vakavia yhtäläisyyksiä.

Grahamilla oli päällystetty V-kaula Markarian musta pää ja hame, joka näytti kauniilta hieman heijastavalla hameella. Mamet toi samanlaisen syvän V’d-mustan mekon, vain hänen vyönsä vyötäröllä. Dobrevillä oli myös tumma puku, vain hänen Versacen asuessaan oli violettia ja neonkeltaisia ​​koristeluja, kun taas Poly hävisi pakkauksesta ja valitsi rohkean punaisen yläosan ja farkut.

Ennen puolueen aloittamista Graham ja taiteilija Raúl de Nieves isännöivät kynttiläillallisen ja Young Paris esitteli erityisen konsertin. Taiteilijat Joe Bradley ja Trisha Baga loivat myös rajoitetun taideteoksen yöllä, ja Bagan yhteistyö Birkenstockin kanssa.

VIDEO: Ashley Graham sanoo, että tämä 1 asia joka päivä on avain hänen ruumiilliseen luottamukseensa

Vaikka muoti oli tappaja ja musiikki oli hauskaa, ennen kaikkea Art-puolue oli hyvä syy. Yöstä saadut tulot menivät Whitneyn itsenäiseen opinto-ohjelmaan ja koulutusaloitteisiin, mikä helpottaa nuorten taiteilijoiden ja opiskelijoiden työskentelyä projekteissaan.

Selaa läpi joitakin suosikkijuhlallisuuttasi ja palaa itsellesi yöksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 45

map