Ashley Graham sai tytön hänen aviomiehensä alkuperäisiltä, ​​koska rakkaus

Ashley Graham ja aviomies Justin Ervin ovat voineet vaihtaa vannon vuonna 2010, mutta nyt he haluavat tehdä asioita hyvin, ihon syvyys.

TK
Raymond Hall / GC Kuvat

Malli ja kehon aktivisti istuivat tatuointitaiteilijan tuolissa ja merkitsivät pysyvästi hänen ruumiinsa bulletin nimikirjaimilla “JE” New Yorkissa juhlissa, jossa hän juhlisti uudestaan ​​ja super-eeppisestä Revlon-kampanjastaan. Jon Boyin julkkis-suosikki, muste on hienovarainen ja makea, joka on kursivoitu.

J.E. @theashleygraham #LiveBoldly @revlon #jonboytattoo

C / s ∴jon✞boy∴ p / v: n (@jonboytattoo) yhteinen viesti

Sivu Six: n mukaan Graham näyttää tehneen tämän spontaanisti. “Sinä, saan tatuoinnin!”, Hän kertoi. Ervin kirjoitti alkukirjaimet ja Jon Boy seurasi tuottamaan uskomattoman erikoista, henkilökohtaista taideteosta.

Viime aikoina malli avattiin Näkymä ja kuvasi omia #MeToo -kokemustaan. “Ammusin suurta kampanjaa, ja valokuva-avustaja sanoi:” Tule tänne, haluan puhua kanssasi “, hän sanoi esityksestä. “Ja hän houkutteli minut tähän eteiseen, työnsi minut kaappeihin. Hän paljasti itsensä ja sanoi: “Katso, mitä teit minulle koko päivän, kosketa sitä.”

Hän lisäsi, että naispuolisten julkisuuden henkilöiden äänien ansiosta hän ajattelee “liikkeen toimivuus”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 68

map