Ashley Graham ratsastaa kamelin booty-baring bikini aikana Marokon Vacay

Samalla kun me olemme turvautuneet talvielementteihin, Ashley Graham on ollut kiireinen lämmittää aavikkoa Marokossa.

Ja mallin Instagram-syötteen perusteella hän on viettänyt parhaan elämänsä Agadirissa tällä viikolla, näyttäen kuuluisilta käyristään sankareiden bikinisilta ja hänen yhteistyöstäään Swimsuits For All.

Uimapuvut-kampanjan tulevassa kampanjassaan brunette-kauneus päätti päästä luovaa hiekkavihjeiden välillä, kun hän mallinnut paloja uudesta linjastaan.

Salam✌��

Toinen viesti, jonka A S H L E Y G R A H A M (@ theashleygraham) jakaa

Leopardipainos yksiosainen näytettiin parhaiten improvisoitujen huulisyntymisistuntojen aikana Toton “Afrikalle”, jonka SI uimapuku tähti näytti tanssivan ja laulavan joukon upeasta marokkalaisesta teltasta, jossa on värikkäitä mattoja ja kulttuurikohteita.

Ammunta uusi @swimsuitsforall kokoelma ���� #ashleygrahamxswimsuitsforall tulossa helmi 2018!

Toinen viesti, jonka A S H L E Y G R A H A M (@ theashleygraham) jakaa

Vielä vaikuttavampi oli kuitenkin supermallin autiomaa innostava ajautuminen auringonlaskuun. Yksinkertaisesti kuvattu persikka ja kameli emojis, luonnonkaunis ammuttu osoittaa Graham nauttii näennäisesti huoleton kameli ratsastaa rannalla, kun taas pukeutunut vain vaaleanpunainen thong uimapuku.

����

Toinen viesti, jonka A S H L E Y G R A H A M (@ theashleygraham) jakaa

Kun otetaan huomioon, että tähti myönsi, että kamelit eivät olleet oikeastaan ​​hänen “juttunsa” Instagram-tarinoissaan takana olevissa taustalla, olemme vaikuttuneita hänen omistautumisestaan ​​”gramman!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 38

map