Ashley Graham näyttää lämpimämpää kuin koskaan jäljessä olevista kuvista SI Swimsuit Shoot

Mikä on höyhenemätön kuin Ashley Grahamin 2017 Sports Illustratedin Uimapuku Issue leviää? Hänen takana-the-scene kuvia ampua.

Yläosasto jakoi sarjan kuvia viikonloppuna siitä päivästä lähtien, kun hänen ominaisuutensa leikattiin, ja seksikuvia kuvaavat hänen poseeraustaan ​​Fidžin rannoilla erilaisissa päänvalanteissa. Graham wows kaikesta paljastava tekojalokivi bikini ja pehmeä bedazzled yksiosainen, näyttävät pois hänen tappaja käyrät jokaisessa ulkonäössä.

tk
theashleygraham / Instagram

BTS minun @si_swimsuit ampua #Fiji, “hän kuvailee diaesityksen” grammaa.

BTS minun @si_swimsuit ampua #Fiji

Toinen viesti, jonka A S H L E Y G R A H A M (@ theashleygraham) jakaa

29-vuotias teki hänet SI Uimapuku debyytti viime vuonna, jolloin hän oli yksi vuoden viidestä rookista. “Kehosi on jo valmis rannalla”, hän kertoi Tyylissä tällä hetkellä. “Kyllä, sinun pitäisi mennä kuntosalille, mutta sinun ei tarvitse vain käyttää tätä bikinit tuona päivänä.”

Ja hänellä oli myös oikein toinen asia – lehden ilmestyminen vaikuttaisi hänen elämäänsä. “Se tulee olemaan toiselle tasolle. Minusta tuntuu olevan vastuussa niin monista naisista, koska edustan jotain sellaista naista, jota ei ole edustettuna Urheilu kuvitettu,”hän jakoi.” Taivas on raja urani kanssa. “

RELATED: Ashley Graham oli poikaystävien hajottaa hänen kanssaan ennen kuin hän sai “liikaa”

Lisää Ashley, kiitos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map