Ashley Graham käytti todellakin odottamatonta ulkoa hänen sisarensa häät

Tämä viikonloppu oli kiireinen malli Ashley Grahamille, kun hän osallistui pikkusiskonsa häät ja hämmästytti super chic-vaikka epätyypillinen keskimääräinen “minä” seremonia-look.

Abigail Graham – joka kutsuu itseään “Leslie Knope’n, kapteeni Kirkin ja Rosie the Riveterin yhdistelmällä” Instagramissa, nähdään valokuvassa hänen isoisänsä kanssa, jossa uusi Amerikan seuraava huippumalli tuomari lähettää onnittelut ja antaa meille katsauksen molempiin asuihinsa.

Onnittelut vauvasi sisarelle kauniin hääpäivälleni! ��

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

RELATED: 7 Plus-kokoinen päivämäärä Night Looks innoittamana Ashley Graham

Toisessa kuvassa, jossa on myös parrakas vaimo, saamme yksityiskohtia siitä, kuka on suunnitellut morsiamen mekko – sekä Ashleyn supersekoittava ulkoasu. “Abbyn pukeutuminen on paikalliselta Lincolnilta, NE boutique Ellynne Bridal, koko 18/20”, kirjoitti 20-tyypin supertähti. “Etsitkö Ah-MAZINGia.”

Kun sisosi nimeää sinut virallisena valokuvaajaina! ���� #beardNboobs (Abbyn mekko on paikallinen Lincoln, NE boutique Ellynne Bridal, koko 18/20-näköinen AH-MAZING!) #Proudsis

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Snapshotissa off-duty-supermalli – hänen hiuksistaan ​​korkeisiin ponytail-tageihin, jotka osoittavat, että nahkahousut ovat Rag & Bonelta ja takki on Adriennesta Landauista. (Erillisessä videossa Ashley on myös Rag & Bone takki, jonka nimi on takana.)

Kiitos @ dragandbone minun Dope takki! Ja kiitos Jumalalta tästä ilmiömäisestä näkökulmasta! ��

Videon, jonka on lähettänyt A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

RELATED: Ashley Graham on 3 mekkoa Jokainen curvy tyttö tarvitsee hänen Closet juuri nyt

Vaikka uskomme Ashley näyttää uskomattomalta (kuten tavallista!), Hänen ei-perinteisen häät pukeutunut sai jotain negatiivista huomiota Instagram. Abigail ryntäsi sisarensa pelastukseen kirjoittaen: “Pyysin sisareni pukeutumaan siihen seksikkäiseen asuun, ja pyysin siskoni lähettämään kyseisen kuvan, koska hänen perseensä näyttää niin hyvältä, niin hyvältä.”

Älä sotke Grahamin sisarien kanssa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 79 =

map