Ashley Graham juhlii 29. syntymäpäivää bikinitäytteisten tyttöjen viikonloppuna Cancunissa

Ashley Graham tietää, miten potkaista syntymäpäivä pois. Malli osui aaltoon kun hän juhli 29-vuotissyntymäpäiväänsä Cancunissa tyttöjen pakoon Breathless Riviera Cancunin Resortissa ja kylpylässä, näyttäen hänen kaarteistaan ​​mustalla bikinillä hänen Swimsuits for All -kokoelmasta.

Kun hän oli menossa valtamerelle ja hymyili hymyilemään, kun hän lepäsi veneellä, Graham kohosi rannalle Baywatch-tyyli kultaa kultainen runkoketju, kultaiset renkaat, ja kultainen kehä korvakorut, sininen taivas taustalla.

Kun hän jatkoi soittaakseen isoihin 2-9-vuotiaisiin, uimapukujen suunnittelija nautti erityinen syntymäpäivällisen illallisen, johon kuului hänen suosikki vesimelonikakku, ja juhlasi yötä yhdessä lomakohteen yökerhoissa.

Ashley Graham Bikini EMBED
Victor Garcia

Liittyvät: Ashley Graham Wows in Tiny Leopard-Print Bikinit lomalla

Syntymäpäivä tyttö on jakanut useita snaps hänen Instagram sivu koska hän kosketti Cancunissa. Yhdessä valokuvassa Graham ja hänen ystävänsä hymyilevät altaassa, kun he kuvaavat valokuvaa ja tasapainoa lasiseinään. “Tyttöjen pakopaikka”, hän kirjoitti rinnallaan, rocking sama musta bikinit.

Tytöt getaway��

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Graham pian vaihtoi asioita siniseen bikinit, jakaa itseään kuvaavat aurinkoa nauttimalla veneestä, juomaan juomia meressä ja huolehtimaan ystäviensä kanssa. “Ystäväni ovat täydellisiä”, hän kuvaili yhdellä napsahduksella.

@breathlessresorts #BreathlessRivieraCancun @howelltalentrelations

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ystäväni ovat täydellisiä ��

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Epic tyttöjen matka! ⛵️️Thanks #breathlessrivieracancun!!!

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Keskustele epic vacay.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 27

map