Ashley Graham jakaa hänen jäljittelemättömän bikini-laukauksensa ja haluaa sinun tekevän samaa

Mitään kehoa ei ole täydellinen ja Ashley Graham haluaa, että naiset pääsevät kaikkiin mukavasti näyttämään fysiikkansa. Malli, joka kertoo positiivisesta ruumiinkuvasta, jakoi joukon selkeitä nappuloita ja leikkeitä itseään Instagram- ja Snapchat-sivuillaan viikonlopun aikana ja rohkaisi muita julkaisemaan uimapukujaan myös.

“Näytä uimakuvasi, ota uimapuku, jakaa se, merkitse se #MySwimBody: llä ja merkitse ystävillesi heidän postinsa. Voit voittaa ilmaisen uimapuvun osoitteesta @swimsuitsforall! @Denysmercedes, se on sinun vuorosi. on omasta kokoelmistani osoitteessa swimsuitsforall.com// “, hän kuvailee itsestään sunnuntaina, joka istuu Delawaren rannalla sinisellä bikinillä ja mustilla sävyillä.

Liittyvät sanat: Ashley Graham näyttää Red Hot tiny Bikini Vegasissa

Näytä uimakuvasi! Ota kuva uimapukuun, jaa se, merkitse se #MySwimBody: lla ja merkitse ystäväsi lähettämään heidän – saatat voittaa ilmaisen uimapuvun @swimsuitsforallista! @denisemmercedes, se on sinun vuorosi. // bikini on omasta kokoelmistani osoitteessa swimsuitsforall.com//

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Boomerang-leikkeessä, jonka Graham lähetti samana päivänä, hän rikkoo bikinit puolelta toiselle puolelle ja houkuttelee kameraa. “Omat reidit ovat niin seksikkäitä, etteivät he voi lopettaa hankaa toisiaan! [Uimapuku] minulla! Saatavana osoitteessa @swimsuitsforall. Katso lisää minun snapchatista #beautybeyondsize #shakewhatyourmamagaveya,” hän leimasi sen.

Reiset ovat niin seksikäs, etteivät he voi lopettaa hankaa toisiaan! �� by Me !! Saatavilla osoitteessa @swimsuitsforall ��Katso lisää omassa snapchatissani #beautybeyondsize #shakewhatyourmamagaveya

Videon, jonka on lähettänyt A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Graham puhuu usein sosiaalisen median ruumiin positiivisuudesta, jopa julkaisemalla saman lauseen “grammoina vain muutama päivä ennen. “Lause, jota käytin, oli työkalu, joka auttoi minua alkamaan rakastaa kehoni. Puhuminen elämässäsi on niin tärkeä päivittäin. #Lovetheskinyourein”, hän leimasi meme.

Ilmaus, jota käytin, oli työkalu, joka auttoi minua alkamaan rakastaa kehoni. Puhuminen elämässäsi on niin tärkeä päivittäin. #lovetheskinyourein

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Rakasta ihoa, johon olet. Pidä inspiraatiota tulossa, Ashley.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 6

map