Keskustelkaa koko knockoutista! Ashley Graham ja Chanel Iman antoi meille suuren kauneuden ylikuormituksen eilen, kun he kokoontuivat yhteen ja löivät itsekkäitä yhdessä. Kun heillä oli liikaa upea kuva yhdestä valokuvasta, molemmat mallit ottivat Instagramille lähettämään voittavan kuvan itsekoulutuksestaan. Valokuvassa parin toissijainen ulkonäkö näyttää säteilevältä, kun he katsovat kameraa vierekkäin.

The showstopping-duo otti kiinni likaavan selfie-elokuvan, kun hän lepäsi kameran kuvaan Brooklynissa. Päivän viettäminen Dumbon nyrkkeilykuntosalilla Graham otti kaikki Snapchatin takana olevat kohtaukset.

Sarjassa videoita ja selfie laukausta, 28-vuotias tainnuttaja harjoitteli harmaa sato huippu ja musta leggingsit näyttämällä pois hänen nyrkkeily taitoja ja ottaa useita aikakatkaisuja rikkoa erilaisia ​​tanssin liikkeitä. Grahamin kuuden vuoden aviomies, Justin Ervin, liittyi hänelle settiin, soittaen Snapchat-suodattimilla, huulien synkronoinnilla Zayn Malikin “PILLOWTALK” -näyttelyyn ja näyttämästä Graham-leffasta, jonka “Että todellinen rakkaus”.

Auta minua jonkun hänen @ theashleygraham

Video, jonka Chanel Iman (@chaneliman) on lähettänyt

Toisessa videossa Iman nähdään saada hänen hiuksensa ja meikkauksensa Grahamin taakse, joka leikkisästi pukkaa hauskaa sanoen: “Joten Chanel päätti tulla asetettavaksi ja varastaa minun kauneuden miehistö, minun glam squad. Ei söpö, Chanel. “Kaksi jakaa sen Drake’n” Too Good “ennen kuin Graham liittyy hänen miehensä useisiin suodatettu selfie videoita. Lopullisessa kuvassa, Graham tekee selfie kanssa Imanin kasvot asetettu omalle. mikään yllätys, tulokset ovat edelleen upeita.

RELATED: Ashley Graham jakaa hänen koskemattomia bikini-laukauksiaan ja haluaa sinun tekevän samaa

Ashely Graham Chanel Iman - embed - 1
Snapchat

Ashely Graham Chanel Iman - embed - 2
Snapchat

Ashely Graham Chanel Iman - embed - 3
Snapchat

Ashely Graham Chanel Iman - embed - 4
Snapchat

Ashely Graham Chanel Iman - embed - 5
Snapchat