Ashley Graham haluaa käyttää näitä ehtoja ja ei “Plus-Size”

Malli Ashley Graham on kyse kehon positiivisuudesta. Hän kysyy säännöllisesti, että naiset omaksuvat kuka he ovat, koosta riippumatta ja usein sosiaalisen median kautta tekemään niin kovaa ja selkeää.

Tammikuussa hän jakoi kuvan, joka korosti selluliittiaan osoittaakseen toisille, että kukaan voi olla luottavainen, rohkea ja seksikäs. “Mielestäni ei ole mitään todellista. Se on siellä. En pelkää puhua siitä. En pelkää näyttää sitä. Ja en usko, että muut naiset pitäisi hävetä myös heidän “, hän kertoi Tyylissä huhtikuussa.

Ylimmän mallin, jossa on eri muotoja ja kokoja varten suunniteltujen kokoelmien koko urana, 29-vuotiaiden ajatukset termi “plus-size” ansaitsevat tunnustuksen.

Uudessa haastattelussa New York Magazine, 29-vuotias selittää hänen näkemyksensä ja selittää, miten se tarkoittaa, että ero “normaalien” ja “muiden” välillä on erilainen.

“Se on kuin” Plus mitä? “Hän sanoo. “Sitä minulta on aina kerrottu: et ole tarpeeksi hyvä, koska olet plus-kokoinen.”

@NYMag

Toinen viesti, jonka A S H L E Y G R A H A M (@ theashleygraham) jakaa

“En ole täällä kieltämään sanaa sanakirjasta”, hän lisäsi. Hänen ehdotuksensa? Käytä “käyrää” tai “kurveja” lauseen sijasta.

RELATED: Ashley Grahamin uusin alusvaatekokoelma on puhdasta lämpöä

Viime kädessä se on tapaa, jolla hän vaikuttaa naisiin, ja se, että he lähestyvät häntä metrossa kiittää häntä käyttämästä ääntään, joka liikuttaa häntä. “He näkevät ja menevät,” jos minulla olisi tyttö, kun olin lukiossa, puhu siitä, miten puhut kehosta, elämäni olisi erilainen. “”

Merkitse suosionosoitukset.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 13 =

map