Arkistoista: Taylor Swiftin marraskuun 2014 InStyle -haastattelu

Tämä tarina alun perin ilmestyi marraskuussa 2014 Tyylissä. Tilaa lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita Tyylissä nyt.

Taylor Swift on julistanut itsenäisyytensä. Ja jos äärimmäisen pehmeä ja kiillotettu nuori nainen, jossa on kirkkaanpunainen Kewpie-nukke suu ja suurikokoinen tylsä ​​leikkaus, oli pukeutunut valkoisiin käsineisiin, kun käsiimme kädet hänen jättimäisen New Yorkin parvekkeensa sisäänkäynnillä, ei olisi ollut yllättävää . Hän muistuttaa minua paljon pienemmästä maanviljelijästä kuin viileästä ja kerättävistä Grace Kellystä. 24-vuotiaana Swift on hyvin hallinnassa itsestään, musiikistaan ​​ja imperiumistaan.

Äskettäin siirretty Manhattaniin ja ympäröi tyttöystävien (lähinnä kuuluisien) joukko, laulaja on tietoisesti irronnut poikaystävistä tai jopa päivämääristä. Hänen aiemman albuminsa, Punainen, oli paheani tiettyjä menettäneitä rakkauksia, katkeruutta ja sydänsärkyä, hänen uutta, täysin pop-albumiaan, 1989, on nuhteleminen kaikelle, että – naysayers, hänen kohtalonsa, ja jopa hänen maan juuret. Nimen mukaan syntymävuodestaan ​​albumi “perustuu minuun oppimalla huolta vähemmän siitä, mitä ihmiset ajattelevat minusta”, sanoo Swift, vaikka hän myöntää, että on vaikea tehdä teidän alussa 20s. “Kun ajattelet sitä, eikö ole ihmisiä, jotka elävät elämästään huolimatta siitä, että muiden ihmisten mielipiteet ovat hauskempia kuin ne, jotka tuomitsevat heidät?” hän sanoo, hänen valkoisen pelastuskissansa, Olivia Benson, lepää hänen vieressään. Tämä lisääntynyt tietoisuus paitsi suojelee Swiftin “julkisesta sulasta, jota he kaikki odottavat”, mutta hän myös tarjosi hänelle luottamusta muuttaa hänen elämänsä kokonaan. “Viimeinen levyni oli yrittää selvittää, miten päästä eroon särkyneestä sydämestä”, hän sanoo. “Tämä albumi on vaihe sen jälkeen, kun otat palaset ja olet vihdoin OK. Minun tapauksessani siirryt kaupunkiin, johon et ole koskaan asunut, leikkaat hiuksiasi, rakastat elämää tyttöystäviesi ympärille , ja kirjoitat kappaleita siitä, mitä tunnet olevasi kirjoittamassa kappaleita. “RELATED: Siirry taakse takana Taylor Swift ja hänen (neljäs!) Tyylissä Peite

Istumme Swiftin uusi kaksikerroksinen, viiden makuuhuoneen TriBeCa-huoneiston suuri avoin olohuone, joka rakennettiin varastona 1800-luvulla ja aiemmin omistama Taru sormusten herrasta ohjaaja Peter Jackson. Sillä on vielä alkuperäiset valotuspalkkikatot, ja Swift on täyttänyt runsaat tilat mukavilla sohvilla ja pahvilaatikoilla, joita käytetään sivupöytiä käytettäessä, jotkut luontoharrastukset, kuten pari täytetyt linnut lasin alla. Vaikutus on enemmän kuin Harry Potter kuin Girlie Modern: “Olen erittäin ihastunut tapaan, jolla tavarat olisivat,” hän toteaa. Hänen suosikkihuoneensa on kuitenkin valoisa suorakaiteen muotoinen keittiö, jossa on pitkä keskusaukko, jossa on valkoista marmoria, jossa hän voi nauttia rakkaudestaan ​​leivontaan. Ainoa tunnustekijä, jonka mukaan tähti elää täällä, on räjähdysmäisesti näyttämä musiikkipalkinto, jonka hän voitti vuonna 2013, ellei lasketa kehystämättömiä mustavalkoisia ystäviä Polaroideja Lena Dunhamia, Karlie Klossia ja Lordea TV-huoneen seinistä. (Swift hiljattain osti yhden Polaroidin vintagemalleista.) Parvi on heidän keräilypaikkansa improvisoitujen tanssiryhmien tai poolipelien kanssa. Myös seinillä on kuvia hänen höyhenpeilevästä 22-vuotiaasta veljestään, Austinista, Notre Damen vanhempi, yhdessä hänen parhaan kaveri palinsa kanssa, Englannin laulaja Ed Sheeran, joka antaa sormen, mutta enimmäkseen tyttöjen iltana bachelorette tyyny.

Taylor Swift
Greg Kadel

 

Swift ylittää jalkansa tyylikkäässä mustan ja valkoisen syksyn Cashmere-mini-ja pitsi-up-mustissa tosissaan, korostaa, että tyttöystävät ovat hänen ensisijainen yhteiskunnallinen elämä. “Me näemme toisiamme aina kun voimme, ja me tekstin koko ajan – on paljon helpompaa olla todella hieno, läheinen ystävä, kun tämä on ainoa henkilökohtainen suhde”, hän sanoo. Hämmästyttävää, kun pyydän häntä listamaan parhaat ystävät, hän helposti kuolee neljä tai viisi ja sitten tarkistaa hänen tekstejään enemmän. “Jaime King, Selena [Gomez], Odeya [Rush], Hailee [Steinfeld] …” Hänen elämänsä tänään, hän sanoo, on hänen uransa ja ystävänsä, eikä hän enää kaipaa suurta suhdetta. “Olen liian nuori mennä naimisiin, ei vain, mutta tiedän itseni, joten miksi yrität tavata jonkun juuri nyt kun tiedän, että olen liian nuori tehdä jotain vakavaa?”

RELATED: Taylor Swift professoi rakkauttaan N.Y.C. New Song, “Tervetuloa New Yorkiin”

12-vuotiaasta lähtien, kun hän ensin vakuutti vanhempiensa jättämään kolmen makuuhuoneen maalaistalon Pennsylvaniassa, jotta hän voisi kokeilla onneaan Nashvillessä, Swiftin ennenaikainen lahjakkuus on aina ankkuroitu kykyyn ilmaista sensuroimattomia tunteita ikimuistoisissa sanoituksissa (hän ​​voitti laulussopimus vain 14) ja tarttuvien rytmikoukkujen rinnalla. Sisään Punainen, Swift ei säästellyt emotionaalisia tuhoa ja pysähtynyt vain nimeämään hänen rakkautensa menetetyt – vääriä nimet, mutta tarjosi kuitenkin houkuttelevia vihjeitä erikoiskoodissa albumilehdissä. Tärkeimpiä tavoitteita olivat näyttelijä Jake Gyllenhaal ja poikaystävä Harry Styles. Hän itse väittää: “Minulla on ollut vain kolme todellista suhdetta, eikä mikään niistä kestänyt yli neljä kuukautta.” Mutta kun Swift sai tabloidin vastahyökkäyksen Robert Kennedy Jr: n näennäisesti haavoittuvaksi 18-vuotiaaksi poikaksi Conor Kennedyn vuoden 2012 loppukesällä, hän hankki maineen skandaaliarkeissa ja juorupalkeissa poikansa hulluksi sarjaperheeksi.

Nimi-kutsumisesta tulee ongelma, kun sinulla on 44 miljoonaa Twitter-seuraajaa, kuten Swift ei, ja monet ovat nuoria. Syytökset häiritsivät häntä kauhistuttavasti. “Lopetin ymmärtämyksen, kuinka mahtava tämä koko asia oli, kun aloin kokea kyynisyyttä, jolla ihmiset katsovat kuuluisien ihmisten elämää – ikään kuin he eivät olisi todellisia, sanoo Swift. Hän tuli ymmärtämään: “Olin musiikillani taso, josta tulin tavoitteeksi.” Laulaja uskoi, että hän “tekee tavallisia 21- tai 22-vuotiaita, ja se muuttuu jonkinlaiseksi rikokseksi.” Hänen oli opittava lopettamaan huolehtiminen – tai hänen albuminsa ensimmäisen hittikappaleen sanojen “Shake It Off” sanat – mutta tunneetäisyys tuli hinnalla. “En ole mennyt lähelle kaveria vuoden ja puolen vuoden aikana. Noin 15 paparazzi odottaa talon ulkopuolella, joten jos minulla olisi ollut kaveri tänne, olisi ollut kuvia hänestä”, hän sanoo. “Minulla on ystäviä, jotka sanovat minulle:” Lehdistö vihaa minua juhlimisen puolesta “, ja minä olen,” miksi et siis lopeta juhlimista? ” Jos rehellisesti haluaa heiltä, ​​että heillä ei ole mitään tekemistä, anna heille mitään kirjoittamaan. “

RELATED: 5 Things All Single 20-Somethings voi oppia Taylor Swiftistä marraskuun numerossa Tyylissä

Megastardomilla on tällä hetkellä aikaa odottaa hetki ja päästä yleisön eteen taitavin ja luovin sosiaalisen median pakkauksissa – sekä pitämään viileänä tuliputkessa. Kun hän kysyi, kuinka hän onnistuu pitämään kaiken sosiaalisen median puheenvuorossaan hänen kanssaan, hän viattomasti kertoo minulle, että hänen lehdistölleen Tree Paine, hänellä on Google-hälytys. Mutta keskellä kaikkea hermoja, hänen parasta kutistumistaan ​​on edelleen hänen äitinsä, Andrea. “Soittaminen äidilleni on sellainen, joka rauhoittaa minua kun korostan, koska hän tietää, että korostan enemmän kuin kukaan muu.” Hänen äitinsä, joka innostui kuria “yhtä paljon rakkautta, rakkautta ja tukea”, on hänen absoluuttinen roolimalli. “Kun katson taaksepäin, äitini ei ollut koskaan helppoa meille. Hän teki meidät tutkimaan, hän sai meidät oppimaan tavoista ja miten puhdistaa talon ja valmistautua yritykseen ja viihdyttää vieraita – kaikki sellaiset asiat, joita veljeni ja minä rullasin silmämme, asioita, joista olen nyt niin kiitollinen, että minulla on. “Mutta koska Swift on” aina ylöspäin suuntautuva “, on vaikeaa hänen jäähtyä. “Se saa paljon aivoihinsa täynnä”, hän sanoo. “Se ei ole helppoa, kun tämä mielentila on, jos sinusta tuntuu, ettet ole työskennellyt tarpeeksi kovasti, et ole kaivanut tarpeeksi syvälle, et ole saavuttanut täyden potentiaalinne. Sitten jonain päivänä heräät ja sinusta tuntuu, että olet tehnyt tämän albumi.” Toistaiseksi tämä prosessi on tapahtunut kuin kellotyö kahden vuoden välein.

Silti tällä kertaa Swiftin on otettava huomioon maanmusiikkipuhelut ja radioasemat, jotka tuntevat itsensä autioksi. Hän sanoo 1989, Ruotsin popmestari Max Martin ja Shellback tuottavat runsaasti innoittamia myöhäiseltä 1980-luvun muusikoilta, kuten Peter Gabrielilta ja Eurythmicsilta, ei Reba McEntieltä tai George Straitilta. (Albumi putoaa 27. lokakuuta ja rikkoi hänen verkkosivustonsa massiivisella ennakkotilauksesta.) Country-musiikki on edelleen “emotionaalinen profiili”, ja hän on tehnyt niin monia maan radio-matkoja, hän voi sanoa DJ: n lapset . “Rakastan maan musiikkia – rehellisyyttä, tarinankerrontaa – se on aina minun lauluntekijänni. En koskaan kirjoita laulua siitä, että menen klubiin ilman mitään syytä … Mutta tämä on pop-albumi”, hän vaatii.

Sen lisäksi, että genre koskee Swift-puolia, sukupuolikysymykset ovat myös hänen edessään. “Laske sellaisten naisten määrä, jotka pystyvät ylläpitämään musiikkiuralla yli 30-vuotiaita. Ei ole paljon, ja toivon, että siellä olisi enemmän”, hän sanoo. “Haluaisin olla joku, joka auttaa muuttamaan sitä.” Kun kysyn häneltä, mitkä naiset saavuttavat tämän päivän, hän luettelee Gwen Stefani ja Jennifer Lopez; sitten, on raskaana tauko, ja hän korjaa minut hämmentyneellä ulkoasulla: “Näetkö mitä tarkoitan?”

Stefani ja Lopez ovat lapsia, minä kommentoin ja kysyn häneltä, eikö hän ole huolissasi siitä, että niin ajettava ja kova itsessään voisi olla raskaita matkatavaroita omille lapsilleen jonain päivänä. Vaikka Swift myöntää, että hän ajattelee paljon, hän sanoo: “En tiedä, onko minulla lapsia. On mahdotonta kuvata tiettyjä skenaarioita ja miten yrität vakuuttaa heille, että heillä on normaali elämä, kun väistämättä , siellä on kummallisia miehiä, jotka viittaavat jättikameroihin heiltä, ​​kun he ovat vauvoja. “

RELATED: Anna Taylor Swift toivottaa sinut New Yorkiin uusimmalla keikalla

Ennen kuin lapset tulevat, ikävöinen taiteellinen kysymys tulee todennäköisesti kysymään: Kuka voittaa, laulun tai kaveri? Voiko Mr. Right matkustaa hänen sanoitustaan? Swiftin kanssa on vaikea tietää, kumpi lyö vetoa.

“Jos minulla olisi koskaan ollut joku, jota todella rakastin ja rakastin, aloittaisinko muokata, koska en edes muokkaa sitä nyt”, hän myöntää. “Jollei tämä henkilö esiinny, ja olen täysin lattiapintainen siitä, kuinka kunnioitan häntä ja hän kunnioittaa minua, ja välittömästi välitämme toisillemme ja ovat toistensa taakseet … Ellei näin tapahdu, olen niin hyvä yksin. surullinen, se ei ole traagista. “

Ei, että kukaan alkaa olla pahoillani Swiftille. Silti 25-vuotiaana hän on juggernaut, joka on taitava kommunikoimaan globaalilla tasolla ja yliluonnollisesti yrittää ajatella suurta useilla liikkuvilla osilla. Kysyn häneltä, onko hän koskaan ajatellut siirtyä politiikkaan – koska hän on taitoja ennakoida hetkeä ja yhdistää valtavan yleisön kanssa – tai suorittaa jotain vielä monimutkaisempaa kuin Swift.

“Olen hämmästynyt, jos olisin intohimoinen jotain poliittista, astumalla eteenpäin ja puhumasta siitä. Tässä vaiheessa käsiäni ovat täynnä, mutta kuten kaikessa elämässäni, kun tulen johonkin, Olen intohimoinen, olen erittäin äänekäs siitä, joten näemme. “

Epäilemättä me olemme. Taylor Swiftin voimaa ei ole voitettu.

KUVAT: 58 syytä, miksi Taylor Swift on Street Style Pro

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 13

map