Ariel Winterin valmistumisjulis mekko on mitä tahansa, mutta odotetaan

Ariel Winter osaa tehdä sartorialin lausunnon. Moderni perhe näyttelijä on juuri valmistunut lukiosta, ja hän on ehdottomasti korostanut viimeisiä tapahtumiaan lukion oppilaana. Talvella on kulunut prom-valmistumisesta yhden näyttelytilan jälkeen toisensa jälkeen, eikä hänen grad-puolueensa yhtye ole erilainen. 

18-vuotias otti Instagramiin sunnuntaina jakamaan itseään edeltävän valmistumisjulistuksensa ja hänen pukeutumisensa oli mitä tahansa muuta kuin mitä odotettiin. Talvella Winter päätyi kaarre-hugging blush vaaleanpunainen mekko kanssa cutout at miehusta. Hän muotoili punaisia ​​hiuksiaan runsaissa kiharoissa ja viimeisteli hameen herkällä rannekellolla. 

Winterin sisar, Shanelle Grey ja sertti David Barry Grey heittivät puolueensa, ja näyttelijä kirjoitti kuvan mukana kuvan ja kiittää heitä. “Ei voinut olla kiitollisempi @shanelle_gray & @davidbarrygray varten heittää minulle hämmästyttävä valmistuminen osapuoli koskaan viime yönä … kuinka paljon rakkautta ja tukea he ovat osoittaneet minulle viimeisten neljän vuoden aikana on ollut elämä muuttuu. Siskoni on ehdottomasti paras ystäväni ja kaiken … Kiitos paljon, en olisi voinut olla onnekas tai kiitollinen, hän kirjoitti. “Olin kunnioitusta viime yönä ja olen silti sitä, että sinä rakastat minua niin paljon tekemään kaiken tämän minulle … en koskaan olisi missä olen tänään ilman sinua … sinä pelastit minut ja opetin minua olla se henkilö, jonka olen tänään … Isä … Minä rakastan sinua Kiitos, että olin aina tukenut ja rakastanut minua ja aina hymy kasvoni kanssa mitä tahansa :) Olen niin kiitollinen sidos, jonka me nyt jakaa. ” Lue hänen täydellinen huudahdus alla.

RELATED: Ariel Winter osallistuu hänen High School Graduation Peachy Bodycon mekko

Ei voi olla kiitollisempi @shanelle_gray & @davidbarrygray varten heittää minulle hämmästyttävän valmistuminen osapuoli koskaan viime yönä … määrä rakkautta ja tukea he ovat osoittaneet minua viimeisten neljän vuoden aikana on elämä muuttuu. Siskoni on ehdoton paras ystäväni ja kaiken … ❤️ Kiitos paljon. En voinut olla onnekas tai kiitollinen. Olin kunnioitusta viime yönä ja olen silti sitä, että te rakastat minua niin paljon tekemään kaiken tämän minulle … en koskaan olisi missä olen tänään ilman sinua … sinä pelastit minut ja opetin minua olemaan minä olen tänään. Isä, rakastan sinua!!! Kiitos, että olit aina tukenut ja rakastanut minua, ja aina hymy kasvillesi, ei väliä mitä :). Olen niin kiitollinen siteestä, jonka nyt jakaa. Alenah kappale, jonka teit yhdessä Shanellen kanssa ja joka on nauhoitettu minulle, oli yksi kaikkein erikoisista lahjoista, joita olen koskaan saanut. Olen edelleen repeytynyt ajattelemalla sitä. Kiitos siitä ja kauniista, erityisistä esityksistänne. Myös suuri kiitos Geraldineille siitä, että hänet kokoontuu yhteen ja @contemporarycatering @robpauerful varten hämmästyttävä ruoka! Erityinen kiitos myös Sharonille, joka on luultavasti suurin syy, kun pääsin lukiolle ja hyväksytty collegeiksi … annoit minut aina tekemään parhaani ja kannustanut minua … puhumattakaan olit aina paikalla minun 1am freak outs noin myöhään hankkeita :) Anddddd kiitos niin paljon kaikkia hämmästyttäviä perheenjäseniä ja ystäviä, jotka lensivät juhlia kanssamme – te olette ehdottomasti paras. Kiitos myös niille, jotka eivät joutuneet lentämään … niin paljon rakkautta tuntui ympäriinsä viime yönä. Kiitos kiitos kiitos!!!!!! Luokka 2016 … ❤️ #evullattava

Kuva, jonka on lähettänyt Ariel Winter (@arielwinter)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 46 =

map