Ariel Winter ei anna pitkän viikonlopun mennä ilman uusia uimapukuja hänen kahden miljoonan seuraajansa (ja laskemalla!). Moderni perhe tähti otti eilen Instagramiin jakamaan röyhkeä bikinitakuvan loman kunniaksi.

“Näyttää aina takaisin tähän # 4thofjuly”, hän kuvailee snap. 18-vuotiaat hymyilevät kameraan, jossa on sorkkateinen valkoinen bikinit, jonka päähän kääritty kaula.

Näyttää aina takaisin �� tässä # 4thofjuly ���� #fireworks #family #friends #beach

Kuva, jonka on lähettänyt Ariel Winter (@arielwinter)

Ja tämä ei ole ainoa ruumiinpalkkainen valokuva, jonka hän jakoi tänä viikonloppuna. Aikaisemmin hän toivoi toisilleen kaksi ystävää hyvää syntymäpäivää, jossa oli bikinitasku. “Hyvää syntymäpäivää tämän maapallon hämmästyttäville kaksosille, jotka niin sattuvat olemaan onnekas soittamaan parhaita ystäviäni”, hän kuvaili kuvaa.

Hyvää syntymäpäivää tämän maapallon hämmästyttäville kaksosille, että sattenkin olemaan niin onni, että soitan parhaani ystävilleni. Minä rakastan teitä niin paljon ja olen niin kiitollinen, että te kaksi olette elämässäni. Kiitos, että olet aina ollut minulle ja tekemässä minua hymyilemään … Rakastan kaikkia hämmästyttäviä muistoja, joita olemme tehneet, enkä voi odottaa enemmän. Ja Schuyler ….. UCLA besties !!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Olet jumissa kanssani vielä 4 vuotta;)))) xo ​​rakastan sinua niin paljon!!!

Kuva, jonka on lähettänyt Ariel Winter (@arielwinter)

Tämä luottava tähti ei ole koskaan näyttänyt paremmalta. Kun hän päätyy kuvaamaan Koiran vuotta, emme voi odottaa, mitä seuraava on UCLA-sidottu teini.