Ariana Grande vietti lomat suuressa talven ihmeessä Mansion-Take a Peek Inside

Ariana Grande Colorado
Ariana Grande / Instagram

Brandi Fowler

27.12.2017 klo 19.30

Anna sen lunta todellakin. Ariana Grande on rentoutunut ylellisyystilanteessa loman aikana valtavan Colorado-talon sisällä, joka vuokraa noin yli 10 000 dollaria yöksi. Airbnbin ansiosta “Side to Side” lauluntekijä on nauttinut extravagantista lomaa perheineen ja ystävilleen Mountain Ridgein kartanoissa, johon kuuluu seitsemän makuuhuonetta, joissa kaikissa on omat kylpyhuoneet ja runsaasti upeita ominaisuuksia koko kodin.

“#airbnbpartner kiitos @airbnb parhaasta matkasta ikinä,” Grande kuvailee itsestään selviytyäkseen kodin ulkopuolelle kirkkaan keltaisella turkki, mustat ja keltaiset ruudullinen housut, lumisuojalasit ja mustat sukkahousut.

#airbnbpartner kiitos @airbnb parasta matkaa koskaan ♡ ��

Ariana Grande (@arianagrande) jakama viesti

Grande ja hänen ryhmänsä suihkuttivat lämmitettyyn sisäuima-altaaseen, ja nauttivat myös porealtaasta, saunasta, valtavasta kuntosalista ja pelihuoneista. Klassisessa Colorado Pulitzer Mansionissa on myös kotiteatteri, keilahalli, ja se oli täydellinen gourmet-aterioiden kanssa, jonka yksityinen kokki.

RELATED: Ariana Grande muuttaa virheellisesti faux turkkiin mekkoon

“Kiitollinen ystäväni perheen fanit, jotka veivät minut tänä vuonna ja opettivat minulle enemmän kuin he eva tietävät hyvää jouluaattona!” Grande kuvailee hänen perheensä ja ystäviensä kuvan, joka oli lähellä sen valtavaa joulukuusi.

Telluriden lähellä sijaitseva hyväpalkkainen tyyny nukkuu 16 ja siinä on holvatut katot, muodolliset ja rento ruokailutilat, kivi takka ja paljaat puiset palkit koko kotiin.

kiitollinen ystäväni perheelle n fanit, jotka veivät minut tänä vuonna ja opettivat minulle enemmän kuin he eva tietävät iloista jouluaattona !

Ariana Grande (@arianagrande) jakama viesti

VIDEO: Ariana Grande’sin parhaat kauneuden hetket

Nauti laulajan luxe-lomakodin sisällä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map