Ariana Grande Just Got the Bangs Olette liian peloissaan kokeilemaan

Leikkaaminen otsatukka on yleensä hermoräjähtävä koettelemus, ja se vain saa pelottavamman, kun leikkaat niitä lyhyempiä ja lyhyempiä. Side-swept otsatukka ei ole iso juttu-voit yhdistää ne vauvat lyhyempi kerrokset hiuksesi. Mutta ne super chic mini bangs? Ne herättävät rohkeutta, ja Ariana Grandeilla oli selvästikin tarpeeksi tietoa mikroyritysten kehityksestä.

��

Ariana Grande (@arianagrande) jakama viesti

RELATED VIDEO: Joten, mitä teet Marcus Francis?

 

RELATED: Lauren Conrad katkaisi kaikki hiukset

Houkuttelemalla ulkonäköä, jota olet aina halunnut, Ariana Grande paljasti päivitetyn hiusten leikkauksen Instagramissa vain viikkoja sen jälkeen, kun debimoivat hirvittävän hopeisen hiusvärin. Sekä hänen leikkaansa että värinsä olivat hienostuneita julkkishaalari Chris Appleton, mies, joka vei Kim Kardashian West platinan. Ariana Grande’n mikro-otsat ovat kaukana tylpästä, kulmakarvaisesta tyyliinsä, jonka hän on aikaisemmin tuntenut rockissa. Nämä näyttävät ohuemmilta ja pala-y, ja kuten ne leikattiin kulmaan saksilla.

Voisiko tämä olla toinen merkki siitä, että Ariana Grande vetäytyy hänen allekirjoituksensa korkealla lonkanavalla? Aika, ja ilmeisesti Instagram, voi vain kertoa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 35

map