Ariana Grande ja hänen Nonna Twin kanssa Matching Grey ‘Dos

Ariana Grande jatkaa hopea -juovaa suurta juhlaa varten.

Viimeisen viikon kokeilemisen jälkeen mullista hiustyön trendi vanhanaikaisen väritystyön ansiosta “Into You” lauluntekijä osoitti toista kertaa harmaita säikeitään osoittaen, että jäljitelmä on vilpitön lupaus, kun hän ystävyyteen rakastetulla 92: lla -vuotias nonna. 

Torstaina pop-tähti muisteli hänen mummonsa syntymäpäivä itsenäisesti erottamattomassa duossa, ja muistutus on häpeällistä. “Happppppy syntymäpäivä kuningatar motha”, tyyli, armo, hilpeyttä ja huonoa aavetta Italian isoäiti “, 24-vuotias kuvasi mustavalkoista kuvaa.

happppppy syntymäpäivä kuningatar motha! tyyli, armo, hilpeyttä ja huonoa aasialaista italia-isoäitiä. kova evästeet ja inspiraatio kaikille! Olen niin iloinen olla täällä hänen kanssaan juhlimaan! 92 neva näytti niin lentää. ���� ♡

Ariana Grande (@arianagrande) jakama viesti

Hän jatkoi sydämellistä viestiään: “Vaikeimmat evästeet ja inspiraatio kaikille! Olen niin iloinen olla täällä kanssani juhlimaan!” 92 neva näytti niin lentää. “

Tässä ihana viikonloppu juhlat näistä tyylikäs harmaatukkaiset naiset!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 82 =

map