Anne Hathaway luopuu ensimmäistä kertaa siitä, kun hän ilmoitti raskaudesta

Anne Hathaway oli kaikki hymyilemässä lauantaina ajaessasi aamiaiseksi L.A.:n kanssa aviomiehensä Adam Shulmanin kanssa. Näyttelijä ilmoitti hiljattain olevansa odottanut ensimmäistä lastaan. Itse asiassa se on ensimmäinen kerta, kun Hathaway on havaittu suurista uutisista lähtien ja hänellä on selkeästi yllään loistavat uutiset hihastaan. 

Vapaasti räätälöityjä hikoileja, t-paitaa, jean-takkia ja fringed espadrilleja pukeutuneita rento ja viihtyisä asu, Oscar-palkinnon saanut kuva oli rento viikonloppu.

Pari on ollut naimisissa vuodesta 2012 ja Hathaway on sanonut unelmansa perheen aloittamisesta jo aiemmin. Vuonna 2012 Hathaway kertoi Telegraph: “‘Olen halunnut olla äiti 16-vuotiaana. Olen 30 ja haluan tietyn kokoisen perheen. “Minkä kokoinen? “Katsokaa, aloitan yhdellä terveellä pojalla, mutta haluaisin saada muutaman luonnollisesti ja hyväksyä. Minun on päästävä siihen, tiedäthän? Haluaisin saada niin paljon kuin minulla on varaa, ei pelkästään taloudellisesti vaan ajallisesti, koska haluat varmistaa, että kukin tuntuu erityiseltä. Minulla on ollut yksi päämäärä viimeisten 12 vuoden aikana, mikä on: saada elokuva, saada elokuva, saada elokuva. Nyt minun pitäisi sanoa: saada vauva, saada vauva, saada vauva. “

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 26 =

map