Anna Kendrick: Oma 8 parasta tyyliä

Anna Kendrick on tänään InStyle.com vieras editori, ja täällä punainen matto tyyli tähti heittää hänen kahdeksan parasta muotia neuvoja! Tutustu koko päivän ylelliseen sisältöön suoraan näyttelijästä itse InStyle.com/annakendrickday.

1. Rakasta mitä käytätYksi suosikkikohteistani, jonka piti käyttää tällä kaudella, oli Dolce & Gabbana-mekko edessä ketuilla (kuvassa yllä), ja se oli 100 prosenttia kaikesta tästä mekosta. Käytin sitä alaston kenkiä ja pieniä korvakoruja, mutta minä rakastettu että mekko ja se sai minut tuntemaan hämmästyttävän! Lontoo oli täydellinen paikka käyttää sitä, koska brittityössä on todellinen huumorintaju, ja se erottui täysin. Olen täysin pakkomielle, että mekko. En ole koskaan halunnut pitää mekkoa enemmän.

2. Älä koskaan puhu itsestäsi johonkinOppiaihe, jonka olen oppinut erityisesti tänä vuonna, on, että jos yrität pukeutua ja sinä puhut itsestäsionko sinulla tyylistä jotain tai olet Topshop pukuhuoneessajos puhut itsesi vaatteeksi, se ei ole sinua varten. Lisävarusteiden lisääminen, rohkean huulen lisääminen ja hiusten nostaminen ei voi olla se, mikä tekee mekosta hienon. Se ei koskaan toimi. Olen aina sitä mieltä, että se tulee, ja se kuuluu tasainen riippumatta siitä mitä teet, ellei vain vetää sitä ylös ja rakastan sitä ensinnäkin!

LIITTYVÄT: Anna Kendricks Dons Suloinen Fox-Print -paita-mekko

3. Pidä lisävarusteesi hauskaaMinulle varustaminen on hauskanpidon osa. Vaikka en usko, että et voi luottaa lisävarusteisiin tehdä mekko, joka ei toimi, rakastan koruja ja käsilaukkuja enemmän kuin mitään.

Anna Kendrick
Taylor Hill / FilmMagic

4. Tehdä Hanki vaatteet räätälöitynäOlen sanonut sen aiemmin ja sanon sen uudestaan, se koskee räätälöintiä. En ole koskaan ajatellut, että räätälöinti oli jotain, mitä tavalliset ihmiset tekivät, ajattelin vain, että olisivat riippuneet kaverit, jotka sopivat italialaisesta silkistä, ja toivon, että joku olisi kertonut minulle, mikä ero räätälöinti tekee! Syy, että mekko näyttää paremmalta kuuden jalkaisen mallin takia, koska se on tehty sopivaksiToivon, että voisin korostaa jokaista. minät ei ole väliä, jos se on kallis mekko tai jos se on H & M: n mekko: Jos rakastat sitä ja se ei sovi aivan oikein, mene vain räätälöidyksi. Se muuttaa elämääsi.

5. Kaada jotain, jota käytät kaikkina vuodenaikoinaRakastan hyvää takkia New Yorkissa, koska se on enemmän kuin kävelykaupunki. Sijoitin hyvään takkiin melko varhain elämässäni (kuten toinen minulla oli varaa), koska kaupungissa, kuten Big Apple, se on vaatekappale, jota käytät koko päivän, joka päivä. Burberry-villa takki tuli niin kuin koskaan ostin itselleni hyvän käsilaukun.

RELATED: Anna Kendrick jakaa hänen uusimman kauneutensa

6. Käytä aina mukavia kenkiäKun minulla on tarpeeksi iso käsilaukku, joka vie vähän paria saappaat aina ainanämä vihaiset Christian Louboutin korkokengät ovat vain ole hauskaa kävellä sisään Helppo käyttää voi silti tarkoittaa tyylikäsMinulla on pari Alexander Wang kengät, jotka olen hiljattain ostanut, jotka ovat tyylikkäitä mutta silti todella mukavia.

Anna Kendrick
Gilbert Carrasquillo / GC Images

7. Työskentele mitä sinulla onOlen 5’2 “joten en voi käyttää nilkanhihnaa, en vain voi. Jotenkin he pitävät niitä edelleen ja he myyvät edelleen, mutta mielestäni he ovat pahinta, ellet ole Alexa Chung ( jumala siunaa sinua), niin en tiedä, mitä teet nilkan hihnan kengissä!

8. Joskus sinun on oltava käytännöllinenUskon, että sukkahousut tekevät paluun välttämättömyydestä joka kausi, voit mennä niin kauas paljain jaloin kylmässä! Sinun on suojeltava itseäsi. Muistan menossa muotinäytökselle ja sanoin: “Ja se on okei, jos käytän alushousut sukelluksissa tämän kanssa?” Suunnittelija, joka katsoi minua, että tapoin hänen koiransa tai jotain. Muoti on fantasia, mutta kun haluat sen käytännössä sinun on tehtävä, mitä sinun tarvitsee tehdä.

KUVAT: Anna Kendrickin parhaat tyyli-hetket

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 84

map