Angel Olsen uudella albumillaan ja lauluään Donald Trumpia vastaan

Nyt olet luultavasti kuullut Angel Olsenin, St. Louisin syntyneen indie-kansanlaulajan, joka puhkesi valtavirran musiikkimaailmaan viime vuoden Naiseni, tunnustettu yhdeksi vuoden 2016 parhaista albumeista Mainostaulu, Viihde viikoittain, ja Vierivä kivi. Liitä se hänen viettelevään kruunuunsa, joka muistuttaa Patsy Clinea ja Stevie Nicksia, ja maalaa-bohemien persoonallinen tyyli sopii yhteen. Edessä hänen uusi julkaisu, vaiheissa, kokoelma tuntemattomia ja julkaisemattomia raitoja, tänään, Olsen keskusteli Donald Trumpista, kävelykengistä ja Olsenin kaksosista.

Kuinka tunnet uudesta albumista?
Todella hyvä. Uskon, että uudemmille faneille se on ikkuna eri kirjoitusstyleihini siihen asti Naiseni. Siellä on paljon vanhoja demoja, joista jotkut eivät ole koskaan kuulleet aiemmin.

Kuten “Fly On Your Wall”, joka oli esillä anti-Trump-kokoelmassa Ensimmäiset 100 päivää.
Joo. Olimme kaikki hyvin järkyttyneitä tavaroista, joten oli hyvä aika tulla esiin jotain toiveikasta yrittää kääntää sitä. Minusta tuntuu, että olemme menossa menettämään oikeuksiemme naisina tarkastelemaan omaa kehomme ja hoitamaan omia elimiämme. Sitä meidän on oltava tietoisia taiteilijoista ja puhuu siitä, samoin kuin kukaan henkilö missä tahansa valta-asemassa.

Luin, ettet lue musiikkia. Miten tuo toimii?
Kuuntelen korvalla. Se ajaa minun pianoopettajani hulluksi, koska en olisi koskaan kääntänyt sivuja johdanto-osan keskelle, ja hän tiesi, etten ole lukenut musiikkia. Se on outo taito.

 

VIDEO: Katso Angel Olsenin musiikkivideo “Special”

RELATED: Katso Jemima Kirke kopioi hänen kuvitteellinen poikaystävänsä Swagger tässä musiikkivideoissa

Kuka on suosikki suunnittelijasi?
Olen työskennellyt ystäväni Bailey Raynorin kanssa suunnittelemassa leningit ja vaatekappaleet kiertueelle. Olemme viitanneet paljon asioita 30- ja 50-luvuilla ja tekevät heistä nykyaikaisia, kuten leningit, joissa on lyijykynät hameen sijaan. Käytän myös paljon Samantha Pleet, ja rakastan Sam Edelman mary janes ja Jeffrey Campbell -alustoja. Molemmat ovat hyvin helppoja käyttää lavalla.

Olet ohjannut useita omaa musiikkivideoita. Haluatko jotain, jota haluat jatkaa?
Ehdottomasti. Haluaisin ohjata jotain, joka ei ole omaa kuvaa. Rakastan kuinka toimittaja saa olla ulkopuolinen, katso materiaalia tuoreella näkökulmalla.

Oletteko koskaan erehtynyt Olsenin kaksoisiksi?
Uh-uh, ei. Ihmiset tapasivat sitä paljon alussa. Se on hauskaa minulle. Siellä on aina jotain, jota voit hauskaa nimessä, mutta totuus on, etten ole millään tavoin yhteydessä Olseniin. Olen todella hyväksytty. Unohdan, että meillä on sukunimi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map