Amy Winehousein tyylilaji muistelee työskentelyä myöhään laulajan kanssa

Tapasin Amyn, kun olin 19-vuotias ja aloittaisin Uniin. Olin mieshenkilön kanssa Sohon gaybaarissa, ja hän oli siellä hänen miespuolisen ystävänsä kanssa. Ystäväni suhtautui mieluummin kumppanilleen ja päätyi lähettämään juomia, jotka kuulostavat uskomattoman sitkeiltä, ​​mutta olimme teini-ikäisiä ja tuntui oikealta. En tiennyt, kuka Amy oli, mutta päädyimme liittämään hiustensa paluumatkalle – meillä molemmilla oli todella pitkät hiukset sitten ja pidimme sen päällämme todella suurena. Vietimme koko yön rentoutumiseen ja puhumiseen ja onnistuimme pysymään ystävinä, mikä on harvinaista Lontoossa – tavata niin paljon satunnaisia ​​ihmisiä. Mutta me sidottiin hitaasti. Hän ei ollut nopea antaa ihmisiä hänen ympyräänsä.

Vuotta myöhemmin, vuoden 2006 loppupuolella, olin koulussa ja työskentelin paikallisten bändien avustajana, ja hän kutsui minut ja kysyi, olisinko kiinnostunut työskentelemään hänen kanssaan. Hänen stylistiään tuolloin oli jotain muuta, mitä hän halusi siirtyä eteenpäin. Olin hyvin nuori ja kokematon ja ajattelin, Minun täytyy todella napata tämä tilaisuus sarvet. Joten menin siihen. Kuten pelottava kuin se oli, pääsimme todella hyvin ja toimimme todella hyvin yhdessä. Yksi ensimmäisistä työpaikoistani oli vuoden 2007 Brit Awards -palkinto, ja panimme hänet erittäin rohkeaan keltaiseen pukeutumiseen. Hän ei ollut erityisen tunnettu tuolloin, mutta suunnittelija, Preen, oli erittäin innoissaan pukeutumista. Mekko ei ollut tarkoitettu käytettäväksi rintaliivillä, mutta hän vaati. Hän meni aina.

RELATED: Adele laulaa Amy Winehouse’n sydämelliselle tunnustukselle: “Joka päivä toivoisin voisin kuulla uuden laulun”

Amy Winehouse - Embed - Look 5
Dave Hogan / Getty

Yksi niistä asioista, joita löysin Amyn inspiroimana, oli kuinka vahva hän oli tällaisessa miesvaltaisessa teollisuudessa. Hän ei antanut kenenkään kävelemään kaikkialla. Tietenkin on joitain poikkeuksia, mutta suurelta osin se oli totta. Oletan, että meillä molemmilla oli hieman maskuliininen energia, mutta olimme aivan naisellisia tavalla, jolla me pukeuduttiin. Hän rakasti tiukkoja, muotoon sopivia asioita, korkokenkiä, isoja hiuksia ja paljon silmäripsia. Yksi viimeisistä hankkeista, joita olen työskennellyt hänen kanssaan, oli leningit, jotka todella kuvittelivat hänen tyylinsä. He olivat hyvin kirkkaita, hyvin hauskoja, hyvin lyhyitä … kaikki innoittamana hänen Brasilian kiertueeltaan vuonna 2007. Hän rakasti todella tätä vaaleanpunaista halter mekkoa. Hän tuntui todella hyvältä siinä. Se oli täydellinen hänelle.

Amy Winehouse - Embed - Look 2
Alexandro Auler / Getty

Hän käytti balettipumppuja siitä päivästä lähtien, kun tunsin hänet. Mielestäni suuntaus alkoi samaan aikaan kun opiskeli Sylvia Young Theatre Schoolissa. He olivat yrityksen nimeltä Freed of London. Muistan lukuisia aikoja, jolloin minun olisi pitänyt seisomaan vaiheen puolelle parilla, koska hän olisi pukeutunut kantapäihin yhdelle kappaleelle ja halunnut vaihtaa niihin. Meillä oli tapana ostaa ne absoluuttisella bucketloadilla. Heillä ei ollut oikeita pohjia, joten hän olisi käynyt läpi jokaisen parin niin nopeasti. Muistan hänen vaatekaapinsa pohjalla, hänellä oli harmaahypupallopumppuja, jotka olivat läpäisseet lähes kaiken. Me kutsumme sitä Ballet Pump Graveyardiksi.

RELATED: Katsokaa takaisin Amy Winehousein elämää näillä kauniilla näkymättömillä kuvilla

Amy Winehouse - Embed - Look 4
Peter Macdiarmid / Getty

Amyllä oli aina selkeä käsitys siitä, miten hän halusi katsoa. Suuri osa oli 60-luvun juttu … suuret hiukset olivat innoittamana Brigitte Bardotista, ja hän oli ideassa gangsteri mooleja tytöt, jotka ripustivat kimppuun. Oli vaikutteita 80-luvulta ja 90-luvulta sekä – hän rakasti Alabamaa Tosirakkaus ja käytettiin katsomaan Planet Terror pakkomielteisesti. Löysimme viime kädessä tyyliä, jonka kanssa hän oli todella tyytyväinen, ja siitä tuli synonyymi hänen kanssaan. Se oli kuin hänen haarniskansa – hän laittoi sen päälle ja tuli Amy Winehousesta. Joskus oli vaikea löytää leningit sopivaksi hänen pieneen kehykseensä, mutta oli joitain suunnittelijoita, jotka toimivat hyvin. Luella oli upeita, lyhyitä mekkoja, samoin kuin Betsey Johnson. Dolce & Gabbana oli toinen go-to.

Amy Winehouse - Embed - Look 3
Jim Dyson / Getty

Koska hän oli niin voimakasta, hän oli hyvin erikoinen siitä, mitä hänellä oli. Hän rakasti myös alusvaatteita. Hänellä oli naurettava määrä alusvaatteita ja aina vaateli päällään röyhkeitä ranskalaisia ​​rintaliivit alle kaikesta siitä huolimatta, kuinka mukava mekko oli. Hän piti myös todella rohkeita, vanhoja kouluja. Mustavalkoinen näytti todella hienolta häneltä. Siellä oli tämä yksi vyö, jota en voinut saada ulos – se oli täältä nimeltä Arrogant Cat. Hän vetäisi sen [hihnan] niin tiiviiksi, että se tuovat hänet sisään ja antaisi hänelle hieman enemmän tiimalasin. Hän halusi sellaisen seksikäs, käyrän muodon, jota hänellä oli. En voinut ymmärtää, kuinka hän voisi hengittää ja laulaa samanaikaisesti!

RELATED: 9 Amy Winehouse -dokumentaatiosta opittuja asioita

Amy Winehouse - Embed - Look 1
Justin Goff / Getty

Päivittäin, Amy pukeutui itseensä. Hän ei halunnut ottaa suurta seurueaan hänen ympärillään. Kohti [elämänsä] loppua, hän teki omat meikkinsa ja hiukset myös matkoilla, vaikka hän oli niin kuuluisa siinä vaiheessa. Ulkopuolella hän oli hyvin rento. Se oli ehdottomasti balettipumput, farkut ja polo-paita. Yöllä, kun hän työskenteli, oli hyvin vähän pukeutuja ja korkokenkiä. En enää muotoile … Työskentelin jonkin aikaa [kuolemansa] jälkeen, mutta huomasin, että Amy työskenteli niin paljon. Hän on yksi viimeisistä hänen kaltaisistaan. Hän ei koskaan horjunyt hänen kuvaa. Hän ei seurannut suuntauksia; hän oli vain itsensä. Ajattelen häntä joka päivä.

– Kerro Claire Sternille

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 19

map