American Horror Story: Hotel Recap-rakkaus, kosto, ja mitä huoneessa 33

Jos etsit lisää seksikkäitä, verisiä kohtauksia tästä kaudesta American Horror Story: Hotelli, viime yön episodi ei ollut pettymys. Kuudes jakso, nimeltään “Room 33”, avautuu 1926, kun Lady Gagan kreivitär Elizabeth vierailee lääkärin vastaanotossa lopettaakseen raskauden. Toimenpiteen aikana syntymättömät lapset (oletettavasti vain kolme viikkoa raskauteen) hyökkäävät sairaanhoitajaan osoittaen, että Elizabeth on voinut synnyttää vampyyrityksiä niin helposti, että hän voi muuttaa säännöllisiä lapsia vampyyriin.

AMERIKKALAINEN HORROR STORY --
Ray Mickshaw / FX

Sitten leikkaamme sarja ihmissuhteita, jotka alkavat yllättävän kohtauksen kanssa Denis O’Haren Liz Taylorista (edellä) ja Tristan (Finn Wittrock) yhdessä sängyssä. Pari tuntee tunteen, kun he ymmärtävät rakastavansa, mutta he ovat liian halukkaita kertomaan kreivikunnalle heidän petoksestaan.

Siirry Cortezin toiseen huoneeseen, jossa Countess ja Will Drake (Cheyenne Jackson) ovat myös hetken lämpöä. Elizabeth päättää saada poikaystävänsä, Tristanin, mukana ja ampuu hänelle tekstin, joka tulee yläkertaan, jonka hän velvoittaa lähes välittömästi jättäen Lizin takana.

SAMANKALTAISET American Horror Story: Hotelli: Blood Martinis ja Fur Coats

Tällä välin Lowe-perhe kaatuu edelleen. Kun John Lowe (Wes Bentley) herää vampyyrin poikansa sängyssä, hän seuraa häntä alas hotellin kellariin ja näkee arkut tyhjässä altaassa. Kun Chloe Sevignyn Alex (alla) löytää hänen miehensä ohi hallissa, hän vakuuttaa hänelle, että hänellä on psykoottinen tauko.

AMERIKKALAINEN HORROR STORY --
Ray Mickshaw / FX

Leikkaa Elizabethille, jolla on kaunis valkoinen sifonki, lopulta näemme, mikä on Room 33: n oven takana. Countess viippailee vampyyrivallastaan, joka ei näyttänyt olevan ikään, kun hän ensin hyökkäsi sairaanhoitajaan vain kolme viikkoa hänen luomiseen. Elizabeth päätyy pois kaupungista Will Drake (ilmeisesti, jotta hänet hullu rakastunut häntä) ja se kun hänen kaksi exes tekevät heidän liikkua.

Ramona (Angela Bassett) ja Donovan (Matt Bomer) ovat kovaa, ja päättävät, että paras aika tehdä se on, kun kreivi on poissa kaupungista. Näyttää hyvältä vanha Iris (Kathy Bates) on myös jopa seikkailu samoin. Kun Ramona (alla) kysyy, mitä hänelle on päässyt, hän vastaa: “Noin kuusi O-negatiivista”, viitaten huonoon hipsterin poikaan (Darren Criss), jonka hän murhasi juuri edellisenä päivänä (ja kenen myöhemmin ymmärtää, hän etsii edelleen hänen kale edes jälkivaikutteisesti).

AMERIKKALAINEN HORROR STORY --
Ray Mickshaw / FX

Donovan jakaa kummastakin kostonhimoisesta naisesta ja juoksee kahteen kuolleeseen ruotsalaiseen turisteeseen Episode 1: stä, jonka aaveet ovat ilmeisesti vaeltaneet koko hotellin ympärillä. Hän selittää kahden blondi-eurooppalaiselle, että heidän on löydettävä “tarkoitus” ja että he eivät voi päästä irti tästä ikuisuuden kiertokulusta, kunnes tämä tapahtuu. Nämä kaksi tyttöä tulkitsevat tätä tarkoitusta vietteleviksi miehiksi ja tappaen heidät, joita he esittelevät ensin porvarillisen miehen nimeltä Wu. Heidän toinen syyllinen on hyvin humalainen ja helposti vakuuttunut John Lowesta, jota he yrittävät tappaa; mutta hän taistelee takaisin ja juoksee hotellin aulaan alasti ja peittää verta.

Siinä vaiheessa John on tehnyt sen hotellin kanssa ja lopulta päättää mennä menemään pitkään kadonneen tyttärensä Scarlettin (Shree Grace Crooks) isoäidin talosta tuomaan hänet kotiin. Mutta kun he tulevat kotiin, he löytävät Countessin pahan sikiön demonin, Bartholomewin, joka oli luiskahtanut Johnin matkalaukkuun ennen kuin hän lähti hotellista, ja etsivä on hullu yrittää ampua sitä. Poliisi ei ole tyytyväinen henkiseen tilaansa, ja Alex saapuu paikalle juuri ajoissa lähettää Scarlett takaisin mummolle. Ennen kuin palaat Cortezille, Alex löytää Bartholomewin pensaissa ja vie hänet kotiin.

RELATED: Chloe Sevigny aterioita hänen kaikkien aikojen suosikki parin farkut (Plus, missä hän lahjoittaa hänen vanhoja)

Takaisin Elizabeth palaa Pariisista ja istuu alas keskustelemaan Liz Taylorin ja Tristanin kanssa uudesta rakkaudestaan. Hänellä on hämmästyttävän vihreä pukeutuminen hänen allekirjoitusleikkauksellaan, kun hän vuodat juomat ja kertoo heille, kuinka “tunne on maku suussaan” ja kuinka pettäminen on ainoa maku, jota hän ei nauti. Lopulta hän näyttää antavan ja anna Lizin “saada tämän” (viitaten Tristaniin), mutta ei kauan, koska hän viipymättä leikkaa mallin kurkkuun, jotta kukaan ei koskaan pääse varastamaan pojan lelujaan.

Episodi päättyy, kun Elizabeth palaa Room 33: een vauvan Bartholomewin kanssa. Ensimmäinen hyvä tarkastelemme häntä episodiin. Näyttää siltä, ​​että emme menettäneet kovin paljon: demoni sikiö näytti täsmälleen kuin odotit demoni sikiön katsoa, ​​mikä ei ole kovin söpö.

Muutamia opittuja oppeja: älä varasta Elizabethin miehiä, älä mene kuolemaan Hotel Cortezissa, kun et koskaan jätä, ja ennen kaikkea älä luota Roomaan 33.

Saada kiinni American Horror Story: Hotelli valuutoissa, keskiviikkoisin klo 10.00. ET.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 24 =

map