Amber Tamblyn ja hänen koomikko-aviomiehensä David Cross juhlivat tänään neljä vuotta avioliittoa.

Torstaina heidän kunniansa ja ristin koomisjuurien kunniaksi (näyttelijä on kenties tunnetuin roolistaan ​​”Never Nude” Tobias Funke Pidätetty kehitys), Tamblyn lähetti uskomattoman typerä viestin ja valokuva Instagramille.

Seuraava kahden kuvan (hyvin, enimmäkseen Tamblyn), Joan of Arcadia alum kirjoitti: “Hyvää neljäs hääpäivää lahjakkaimmalle, ihaileville, komeille, myötätuntoisille, utelias, ystävällisille, rakastaville ja ymmärrettäväille ihmisille jotka olen koskaan tuntenut … Minä. Rakastan sinua minä. Ja myös David. @davidcrossofficial.”

Hyvää neljäs hääpäivä lahjakas, ihana, komea, myötätuntoinen, inquisitive, ystävällinen, rakastava ja ymmärrettävä henkilö, jonka olen koskaan tuntenut … Minä. Rakastan sinua minä. Ja myös David. @davidcrossofficial

Kuva Lähettäjä Amber Tamblyn (@amberrosetamblyn)

Kaikissa oikeudenmukaisuuksissa Risti juhlasi juhlavuottaan samanlaisella huumorisyötyksellä ja lähetti kuvan vaimostaan ​​pyjamassaan, jossa oli otsikko: “Kahdeksan ja puoli vuotta sitten tapasin tämän kauniin, lahjakkaan, seksikäs, ruoskan älykäs, hurja nainen VIP-teltta Hoobastank-näyttelyssä Long Beachissa. Kaksi tuntia myöhemmin hän antoi minulle sormella bändin takana Winchesterin Donutsin takana olevasta hylkystä Melrose’ssa ja olemme olleet yhdessä siitä lähtien. Hyvää syntymäpäivää! “

Kahdeksan ja puoli vuotta sitten tapasin tämän kauniin, lahjakkaan, seksikäs, piispan älykäs, hurja nainen VIP-teltassa Hoobastank-näyttelyssä Long Beachissa. Kaksi tuntia myöhemmin hän antoi minulle sormella bändin takana Winchesterin Donutsin takana olevasta hylkystä Melrose’ssa ja olemme olleet yhdessä siitä lähtien. Hyvää syntymäpäivää vauva!

David Crossin (@davidcrossofficial) lähettämä valokuva

SAMANKALTAISET Matkustushousujen sisaruus Stars Amber Tamblyn ja America Ferrera Reunite Lip Sync Battle   

Toivomme, että tämän parin suhde pysyy yhtä vahva kuin huumorintaju!