Amanda Seyfried mielenterveydestä raskauden aikana ja miksi hän ei paljasta tyttärensä nimeä

Amanda Seyfried ei ole luopunut puhumasta asioista, jotka ovat usein hänen henkilökohtaisiaan. Kuitenkin, kun on kyse hänen vastasyntyneen vauva, hän pitää yksityiskohdat paljon yksityisiä.

Seyfried, joka synnytti tyttärensä näyttelijä Thomas Sadosken kanssa tämän vuoden maaliskuussa, paljasti äskettäin, miksi Dr. Berliinin tiedotettu raskauden podcast.

“En halua, että kysyt minulta, mitä hänen nimensä on, koska en kerro sinulle,” hän sanoi. “Meistä on perhe.”

“Ystävämme tekevät [tuntevat nimen] ja tiedät, mitä tämä aiheutti?” Seyfried sanoi. “Paljon brodeerausta, paljon brodeerattuja pyyhkeitä.”

Seyfried puhui myös siitä, miltä tuntui olla raskaana ja jatkaa masennuslääkkeitä. Näyttelijä on ollut uskomattoman auki hänen masennuksestaan, ahdistuksestaan ​​ja hänen diagnoosinsa pakko-oireisesta häiriöstä, kun hän oli 19-vuotias, ja nyt hän on selvillä siitä, millaista oli käsitellä näitä kysymyksiä raskauden aikana, mukaan lukien hänen aikansa kognitiivisessa käyttäytymishoidossa.

“Kävin sisään, koska olin töissä ja raskaana ja halusin todella selvittää, mitä voisin tehdä estääkseen tiettyjä käyttäytymismalleja, joita en halua siirtää tyttärelleni”, hän sanoi.

VIDEO: Amanda Seyfried Just Secretly Elopedin kanssa Thomas Sadoski

“En päässyt masennuslääkkeestäni. Se on todella ahdistusta minulle. Olen käyttänyt Lexaproa vuosien ja vuosien ajan, enkä päässyt siihen. Olin erittäin pienellä annoksella. Terve vanhempi on terve lapsi. “

Hän toivoo, että puhumalla mielenterveydestään se helpottaa muita vastaavia haasteita.

“Ihmiset suojelevat leimautumista olemalla avoimia siitä ja ole rehellisiä siitä, ja totuus on, että toimisin todella hyvin. Olen sosiaalinen ja en pelkää tehdä monia asioita”, Seyfried sanoi.

Sekä Seyfried että hänen tyttärensä ovat terveitä, ja näyttelijä sanoi, että hänen tyttärensä syntymä oli yksi parhaista asioista, joita hänelle koskaan tapahtui.

“Se oli vain täydellinen”, hän sanoi. “Se oli hiljainen ja kaunis, ja se oli varmasti paras elämäni hetki. Ja minä tekisin sen jälleen sydämessä. “

RELATED: Amanda Seyfried pukeutuu LBD: lle ensimmäisestä punaisesta matostaan ​​synnytyksen jälkeen

Tarkoittaako tämä, että voimme odottaa enemmän Seyfried / Sadoski-lapsia pian? Voimme vain toivoa niin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 31

map