Alyssa Milano tarkistaa hänen viehätyksensä Pixie Cut

Phoebe Halliwell on palannut! No, eräänlainen … Viikonloppuna Alyssa Milano sai melko saksia onnelliseksi ja leikkautti hiuksensa ultrakevyksi pixie-leikkaukseksi. Emme ole nähneet tähtiä tällaisessa tyylissä vuodesta 2003 lähtien onnekas, niin luonnollisesti Instagram-rehu osui meihin vakavalla nostalgisella aallolla.

“Lyhyet hiukset, älä välitä”, hän kuvaili kuvaa hänen uudesta ilmeestä. Milano ei ole ainoa Halliwellin kotitalouden jäsen, joka tuntee lyhyitä hiuksia näinä päivinä – hänen ruudulla näyttävä puolisko Paige Matthews, joka tunnetaan paremmin nimellä Rose McGowan, hiljattain ajeli hänen pixie-leikkauksen kokonaan pois liikkeestä, joka yhdistää performanssitaidetta elämään. Milanon entinen tyyli oli lyhyt ympäri, joten rakastamme, kuinka hän piti pitkiä kerroksia uudenaikaistamaan vaikutuksen, puhumattakaan, että rikas brunette-sävy, joka on melko lumoava muutos uudelle vuodelle, me kuvaamme.

KUVAT: Katso lisää Celebrity Hair Makeovers vuodelta 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 85

map