Allison Williams todistaa, että hän on luonnollinen kauneus tuoreella kasvotautolla

Näyttää siltä, ​​että #NoMakeupMonday tuli päivä myöhässä Allison Williams Tämä viikko. Vaikka ei ole kieltää, että näyttelijä on aivan upea, meitä olisi vaikea valita haluamansa kauneuden ulkoasu, joka on meidän suosikki. Mutta tiistaina Williams teki työtä meille lähettämällä tuoretta kasvotusta selfies, joka vie kakun yhdeksi parhaimmista ulkonäöistään – ja osoittaa, että hän on täydellinen luonnonkauneus. 

Näyttelijä otti Instagramiin jakamaan hänen rakkautensa Poikamies (vain toinen syy, jonka voimme liittyä hänen kanssaan), mutta mitä todella kiinnitti huomiomme oli se, ettei meikkiä hänellä ollut “grammassa. “Ratsastaminen autossa … ei tarpeeksi lepotilaa ansiotyön ansiosta, jota katselen niin tarkkaan, se vie minut 7 tuntiin.” #TiredEyes “, hän kuvaili kuvaa, jota hän näytti ottaneen takapenkin takaa.

Haluamme vain, että voisimme näyttää hyvältä sen jälkeen, kun olemme pysyneet myöhässä katsomassa Poikamies. Allison, mikä on sinun salaisuutesi?

KUVAT: Paras No-Makeup Selfies Instagramissa

Ajaminen Autossa … Ei tarpeeksi Unia ansaitseva Bachelor, jota katselen niin huolellisesti, vie minut 7 tuntiin. #TiredEyes

Kuva, jonka on lähettänyt Allison Williams (@aw)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 62 =

map