Allison Williamsin ensimmäinen 10 päivän opettamispäivä käynnistettiin tänään Horizons National -järjestölle, joka on lähellä sydäntäsä, joka tarjoaa 6 viikon koulutusohjelman pienituloisille lapsille.

Viime toukokuussa The Tytöt tähti osallistui organisaation Horizon-päiväpäivään yksinkertainen sosiaalisen median kokeilu kerätä rahaa syy. Hän posti Instagramissa, että jos seuraajat lahjoittivat 40 dollaria tai enemmän, hän lähetti heille pienikokoisen suosikkikokunsa (jonka lahjoitti Dylanin Candy Bar) ja henkilökohtainen huomautus. “Tilasin 100 paperikorttia ajattelemaan, että se olisi tehokasta ja sitten pari sataa ihmistä todella lahjoi”, Williams kertoi Tyylissä viime viikko. “Se oli niin paljon suurempi kuin luulin. Olin niin innoissani. “Kumppanina Dylanin Candy Barin kanssa Williams auttoi horizonsia saavuttamaan yhden miljoonan dollarin lahjoitukset yhden päivän aikana.

“Se oli niin palkitsevaa niin monella tavalla, että kun oli aika aloittaa aivoriihi tänä vuonna, olin kuin” Okei, meidän täytyy mennä isompaan “, hän jatkoi. Niinpä Williams laajensi yhden päivän sosiaalisen median kampanjaan 10 päivän lahjoittamiseen ja liittyi tuotemerkkeihin, kuten Jennifer Meyer, Keds, Stella & Dot, Lancer Skincare ja enemmän, jotta hän voisi kerätä varainhankintaansa seuraavalle tasolle.

RELATED: Allison Williamsin manikyyri on pahin asia, jota näet koko päivän

“Joka päivä aion julkaista sosiaalisen median tuotteeni, joka on lahjoitettu minulle yritykseltä, jota rakastan ja käsin valitaan”, hän kertoi meille. “Niinpä esimerkiksi ensimmäisenä päivänä Keds lahjoitti 200 paria kenkiä, joten jos lahjoittavat 50 dollaria, joka on pienempi kuin pari Kedsia, lähetämme sinulle pari Kedsia ja saat minulta , ja annat organisaatiolle, joka ei voi olla suurempi. “

Päästäksesi mukaan, mene Williamsin Instagramiin tänään 12. toukokuuta ja noudata siellä annettuja ohjeita horizons-lahjoitukselle kullekin tuotteelle, jonka hän lähettää. Bonuksena kaikki, jotka lahjoittavat 10 päivän aikana, otetaan sisään arvontaan, joka voittaa Rose Gold MacBook -kannettavaa. Hän ilmoittaa MacBookin voitosta hänen sosiaalisessa mediassaan (Facebook: AllisonWilliamsOfficial, SnapChat: awilly88) 12. toukokuuta.

Joten mitä voit yrittää ja pisteet tänään? Keds, luonnollisesti.

Guys !! Se on taas vuoden aika! Paitsi tänä vuonna Horizons-päivä on 10 päivää, ja joka päivä aion luovuttaa tonnia mahtavia tavaroita … ja se on kaikki hyvä syy. Lahjoita horizoniin (organisaatio, jota rakastan eniten, joka auttaa pienituloisia lapsia pysymään koulunkäynnissä) ja saavat kiitoksia eri muodoissa (ota henkilökohtaista huomata jokaiselle lahjoittajalle). Tänään on: @ KEDS! Linkki bio. Vain 200 paria vastineeksi 50 dollarin lahjoituksesta. ❤️❤️ # 10DaysOfGiving

Video, jonka on lähettänyt Allison Williams (@aw)

KUVAT: Allison Williamsin Red Carpet Style

“Mielestäni tämä on todella hauskaa”, Williams jatkoi. “Toivoni on, että siitä tulee vuotuinen asia, jossa ihmiset odottavat, että se on tulossa ja he tietävät, että teen joka vuosi jotain hullua ja suurta tehokkuutta, ja he alkavat pitää silmällä mitä se tulee olemaan. Yritän ajatella sitä versionani “Oprah’s Favorite Things, joka on suosikkini asioini.”