Alicia Silverstone ja Liv Tyler heittävät takaisin heidän “hulluihin” musiikkivideoihin

On hullua, kuinka aika lentää! Se on ollut yli kaksi vuosikymmentä siitä lähtien, kun Liv Tyler ja Alicia Silverstone näyttivät Aerosmithin musiikkivideon “Hullu”, mutta heidän ystävyytensä pysyvät. Kaksikymmentäkaksi vuotta sen jälkeen, kun video katapultti heidät molemmat kuuluisuuteen, Silverstone, 39, jakoi valokuvan heidän äskettäisestä jälleenyhdistymisestään leikkaimman #TBT.

“Ihana jälleensyntyminen viime viikonloppuna tyttöni kanssa @misslivalittle”, hän kuvailee heidän nykyisen päivän musta-valkoisen snap-kuvansa kahdesta näistä vuoden 1994 musiikkivideon vierestä. Voimmeko vain sanoa, ettei kukaan niistä ole vanhentunut yhdellä kerralla!

Ihana jälleennäkeminen viime viikonloppuna tytölleni @misslivalittle ��

Valokuva, jonka @aliciasilverstone on lähettänyt

Tyler (joka myös sattuu olemaan Aerosmithin etulinjassa Steven Tylerin tytär) on nyt 38 ja odottaa tällä hetkellä kolmannen lapsensa. Jäljelle jääneet näyttelijä on nauttinut huomattavasta menestyksestään hänen läpimurto-roolinsa videoessa hänen isänsä kaavion ylittävälle balladiin. Silverstone, joka tunnetaan parhaiten Cherin 90-luvun klassikoista clueless, on onnellisesti naimisissa hänen pitkäaikaiseen rakkauteensa, jonka kanssa hänellä on yksi lapsi. Vegaaniaktivistilla on tällä hetkellä useita elokuvateoksia, joista kolme on määrätty tänä vuonna.

RELATED: Liv Tyler jakaa Sweet Backback Photo Ben Affleckin kanssa

Katso alkuperäinen musiikkivideo “Crazy” yllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 40

map